Acasă » 2010 » Noiembrie » 28
Un circuit de exercitii conceput pentru a lucra cat mai eficient grupele musculare, astfel incat sa poti slabi cat mai mult si sa iti tonifici cat mai bine musculatura in sapte zile. Pentru fiecare sesiune de 35 de minute de astfel de exercitii vei arde in jur de 300 de calorii, la fel de mult ca si cand ai face jogging.

Vei avea nevoie de un set de greutati, fiecare de 2 kilograme sau, daca esti incepatoare, poti face exercitiile si fara greutati.

Efectueaza circuitul de exercitii de doua ori intr-o sedinta. Iata care sunt exercitiile prezentate de fitnessmagazine.com.

Lovituri cu piciorul


Stai in picioare, cu greutati in ambele maini si indoaie coatele astfel inca ... Detalii... »
Vizualizări: 387 | Adăugat de: yka | Data: 2010-11-28 | Comentarii (0)

Exista o solutie simpla pentru detoxifierea organismului. Specialistii sugereaza ca ar fi bine sa urmam acest regim intr-un weekend sau in timpul vacantelor/concediilor, deoarece poate aparea senzatia de oboseala.

Acest proces de purificare a organismului trebuie sa se rezume la doar 2-3 zile in care nu este indicat sa iei laxative sau alte produse pe baza de plante care ar putea sa interfereze cu buna functionare a ficatului sau a intestinelor. O asemenea dieta este menita sa ofere organismului tau o sansa de a scapa pentru cateva zile de toxinele care actioneaza negativ asupra sanatatii.  


Regula nr.1 - Odihna

Daca ti-a propus o detoxifiere a organismului trebuie neaparat sa-ti iei cateva zile libere, deoarece acest proces iti poate crea o senzatie de oboseala care poate afecta unele ac ... Detalii... »
Vizualizări: 343 | Adăugat de: yka | Data: 2010-11-28 | Comentarii (0)