[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Discutii » Sanatate » Sanatatea cea mai de pret avutie
Sanatatea cea mai de pret avutie
ykaData: Duminică, 2010-05-16, 1:49 PM | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Reputaţie: 0
Status: Offline
Buna tuturor celor ce imi vizitati siteul si sunteti interesati cu adevarat de tot ceea ce se intampla in viata voastra....As vrea sa va dau cateva teme de discutie printre care cea mai importanta o consider ca fiind sanatatea...eu va voi scrie cateva pareri iar dvs....va veti exprima opiniile referitoare la ceea ce am scris eu sau puteti veni cu adaugari eventual cu sugestii sau comentarii...va multumesc....
 
ykaData: Duminică, 2010-05-16, 2:14 PM | Mesaj # 2
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Reputaţie: 0
Status: Offline
Nu stiu cu ce anume sa incep...aceasta parte este foarte interesanta si foarte importanta...sau cel putin asa ar trebui sa fie ptr oricare dintre noi....referitor la acest subiect as vrea sa va spun ca desi multi dintre noi nu mai tinem de cont de ceea ce ar trebui sa ni sa para cu adevarat important....sanatatea....cum sa ne mentinem in forma sau cum sa fim mereu tineri,veseli si frumosi?pai o prima etapa o constituie alimentatia -care ar trebui sa fie alcatuita din cat mai multe fructe si legume,salate,mancarea facuta in casa de aici excludem prajelile....Un alt element important il constituie de asemenea faptul ca ar trebui sa facem miscare...sa facem sport....indiferent de ce sport practicam acesta ne ajuta sa ne mentinem mereu in forma si mereu sanatosi si puternici...Un al 3-lea factor pe care eu il consider ca fiind esential este "consumare de lichide....si anume apa....compoturi....in nici un caz sucuri....daca chiar simtim nevoia sa bem un suc putem sa ne facem chiar noi unul in casa cu ajutorul storcatorului de fructe....un suc natural mereu proaspat...si fresh....aceste sucuri pot fi procurate si din comert dar nu recomand sa faceti acest lucru....datorita tuturor subst.care sunt folosite ....pentru fetele care au probleme cu tenul va recomand cu caldura toate aceste proceduri pe care le-am mentionat anterior ....chiar daca la inceput aveti impresia ca nimic nu da roade...nu este asa ...cu timpul veti vedea ca se vor produce schimbari majore...in timp ce aveti grija de voi si de sanatatea dvs ingrijiti-va corpul si tenul cu un tratament corespunzator tenului dvs.Toate acestea realizate in acelasi timp va vor aduce efecte miraculoase daca putem sa le numim asa....dar....aveti rabdare sa nu va asteptati ca rezultatele vin in cateva zile ...daca am pornit pe acest drum asa tre sa si continuam....mergem mai departe....o alta etapa importanta ptr oricare dintre noi ar fi "detoxifierea organismului"....poate multi dintre voi va intrebati cum se realizeaza acest lucru....ei bine ....eu incerc sa realizez acest lucru printr-o metoda naturala ....parerea mea este sa nu facem apel la medicamente...ptr ca toate creeaza dependenta...acest lucru se poate realizarea foarte usor consumand fructe ,legume ,iaurturi, toate acestea contribuie la realizarea curatarii organismului nostru....si nu numai....efectele se vad la exterior si se simt in interior....credeti-ma ca se merita....
Ataşamente: 4371137.jpg (26.8 Kb)
 
ykaData: Luni, 2010-05-17, 11:38 AM | Mesaj # 3
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Reputaţie: 0
Status: Offline
smile
 
ykaData: Duminică, 2010-11-28, 9:37 PM | Mesaj # 4
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Reputaţie: 0
Status: Offline
6 alimente care distrug orice dietă?

Salata îngraşă? Da, dacă nu ştii să o prepari corect. Dacă nicio dietă nu a dat roade, ai făcut greşeli în opţiunile alimentare. Descoperă alimentele care ţi-au distrus dieta!

Ştiu că ai încercat o sumedenie de cure de slăbire care mai de care mai restrictive, însă niciuna nu pare să fi avut rezultatul la care te aşteptai. Dacă te-ai întrebat de ce, înseamnă că trebuie să citeşti rândurile de mai jos ca să nu mai faci aceleaşi greşeli pe viitor. Iată care sunt alimentele pe care cu siguranţă le-ai consumat în timpul dietei, fără să ştii ce bogăţie de calorii conţin.
Salatele cu dressing
Nu te lăsa înşelată de faptul că mănânci salata, ci fii atentă la ingredientele şi sosurile adăugate în compoziţie. Dacă are fel de fel de dressing-uri nu vei rezolva nimic, pentru că va fi bogată în calorii şi grăsimi. În special, salata Caesar este mult mai bogată în calorii decât ai crede, tocmai din cauza dressing-ului folosit. Mai bine alege o salată care ştii cu siguranţă că pe lângă diversele legume are doar ulei de măsline, puţină sare şi mirodenii.

Batoanele energizante
Potrivit specialiştilor, multe dintre batoanele pentru slăbit au mai mult de 500 de calorii, dar cu un preţ mult mai mare decât un baton obişnuit de ciocolată. Nu te ajută la slăbit, cu atât mai mult dacă are şi cantităţi însemnate de zahăr. Ca să faci alegerea corectă, citeşte întotdeauna ingredientele de pe etichetă şi cumpără batonul care nu are mai mult de 200 de calorii, dar cu un plus de fibre care îţi vor da o senzaţie de saţietate.

Băuturile fără zahăr
Specialiştii susţin că suntem tentaţi să asociem sucurile carbogazoase fără zahăr cu o porţie de cartofi prăjiţi sau alte alegeri la fel de nepotrivite, din categoria fast-food. Mai bine evită pe cât posibil aceste băuturi. Dacă eşti convinsă că vei rezista tentaţiei, poţi să consumi puţin suc, însă stai departe de fast-food. Ai grijă la aportul caloric zilnic.

Laptele degresat
Mai nou avem tendinţa de a cumpăra laptele doar degresat, însă tot mai are grăsimi saturate care sunt mult blamate pentru răul pe care îl fac odată ajunse în organismul nostru. Prin urmare nu rezolvi mare lucru, pentru că diferenţa este foarte mică între cele două tipuri de lapte. Laptele integral are 150 calorii, 8 grame de grăsime, 5 grame de grăsimi saturate, în timp ce varianta degresată are 130 calorii, 5 grame de grăsime şi 3 grame de grăsimi saturate. Diferenţa apare atunci când alegi laptele total degresat care are doar 80 de calorii şi niciun gram de grăsime. Dar nu uita că grăsimile sănătoase (avocado, uleiul de măsline, seminţele şi nucile crude) au o importanţă primordială în organism şi nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică.

Frişca
Dacă vrei să bei o cafea alege varianta cea mai simplă, nicidecum toate combinaţiile cu tot soiul de siropuri, arome şi creme adăugate. De exemplu, frişca aduce 580 de calorii în plus şi 15 grame de grăsimi saturate care afectează sănătatea inimii.

Iaurturile cu fructe
Cu siguranţă te-ai gândit că e desertul cel mai sărac în calorii pe care poţi să îl incluzi într-o cură de slăbire. Ei bine, nu este deloc aşa. Foarte multe firme producătoare adaugă cantităţi însemnate de zahăr, fructoză, sucroză sau alţi îndulcitori. Asta înseamnă că la fiecare 170 de grame consumate vei mai aduce 90-130 de calorii în plus.

 
ykaData: Duminică, 2011-02-13, 6:06 PM | Mesaj # 5
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Reputaţie: 0
Status: Offline
Top 5 cele mai scârboase tratamente cosmetice

Unele femei ar face orice să fie şi mai frumoase. De aceea, terapeuţii şi specialiştii spa inventează din ce în ce mai multe tratamente cosmetice neconvenţionale.

Dar pe lângă faptul că sunt neobişnuite, unele sunt de-a dreptul scârboase. Iată care este topul celor mai scârboase tratamente cosmetice:
Tratament facial Gheisha
Numele sună atât de inocent încât nici prin gând nu i-ar trece cuiva că de fapt este un tratament facial cu... excremente de pasăre. Numele i se trage de la celebrele gheişe japoneze, ce foloseau o mască tratament de înfrumuseţare cu neobişnuitul ingredient. Evident că excentricele vedete de la Hollywood n-au rezistat tentaţiei. Pe lângă faptul că este scârbos, un astfel de tratament este şi extrem de costisitor.
Mască pentru păr cu spermă de taur
Englezoaicele ar face orice să aibă părul sănătos şi strălucitor. Nu este de mirare că Hari Salem, stilistul vedetelor din Londra, a inventat masca de păr cu spermă de taur, tocmai pentru a le satisface dorinţa.
"Am căutat substanţe organice care să conţină foarte multe proteine, pentru că asta îi lipseşte părului uscat şi deteriorat. Cele mai bune tratamente sunt pe bază de proteine, dar cele sintetice fac părul să pară gras. În final, sperma de taur a ieşit ingredientul câştigător", a declarat Salem.

Tratament de înfrumuseţare cu lipitori
Vrei să ştii de ce arată Demi Moore la peste 40 de ani ca o tânără de 20? Pe lângă zecile de operaţii estetice, se pare că i-au dat şi lipitorile o mână de ajutor. Vedeta lasă lipitorile să-şi facă de cap pe pielea ei şi să-i sugă sângele pentru că, spun specialiştii, ajută la purificarea sângelui şi eliminarea toxinelor.
stimularea fotobiologică cu UVB
Nu îţi spune nimic, nu? Această nouă terapie revoluţionară (cum sunt toate, de altfel) pare inspirată din filmele de groază. Sângele este extras, şi prin intermediul unui tub, este expus pentru câteva secunde luminii UV, pentru ca apoi să fie reintrodus în organism. Cei care au inventat această nouă terapie spun că ajută la detoxifierea sângelui, ceea ce elimină probleme precum acneea sau dermatitele. Însă, medicii privesc cu scepticism acest tratament care pare inspirat din filmele SF.

Masajul cu şerpi
Pentru unii coşmar, pentru alţii relaxarea supremă. Astfel se poate descrie terapia cu şerpi, pusă în practică într-un spa din Talmei Elazar, Israel. O şedinţă de masaj se desfăşoară astfel: te dezbraci, te aşezi confortabil pe un pat, iar apoi zeci de şerpi sunt lăsaţi să se târască liniştiţi pe pielea ta. Din fericire, şerpii nu sunt veninoşi. Terapeutul care a inventat acest tip de masaj spune că este ideal pentru relaxarea musculară şi eliminarea crampelor.

 
Forum » Discutii » Sanatate » Sanatatea cea mai de pret avutie
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: