Acasă » 2010 » Mai » 12
Bancile trimit 45 de milioane de sms-uri amintindu-ne sa platim ratele

În 80% dintre SMS-uri se anunţă că trebuie plătite facturile

În ceea ce priveşte motivul pentru care firmele, de la bănci la companiile de telefonie, vor trimite, în medie, măcar patru mesaje fiecărui român, acesta este în proporţie de 20% promovarea unor bunuri sau servicii şi de 80% legat de înştiinţări. Printre cei mai importanţi clienţi ... Detalii... »

Vizualizări: 384 | Adăugat de: yka | Data: 2010-05-12 | Comentarii (1)

Imobiliar


Terenurile din mamaia de 17 ori mai scumpe decat cele din 2 mai

Cu cat sunt mai apropiate de bulgari, terenurile cu vedere la mare sunt cu atat mai accesibile  In localitatile maritime din apropiere de granita  se gasesc si cele mai generoase suprafete  Totusi, piata este blocata, chiar daca numarul celor interesati in achizitia unui teren a crescut Din vedeta a tranzactiilor imobiliare, cu preturi la imobile comparabile ca valoare cu cele din Capitala, litoralul ro­ma­nesc a ajuns cenusareasa imobiliara a tarii. Activitatea speculatorilor privati si institutionalizati s-a redus practic la zero, putinele fonduri interesate de proprietati in dificultate monitorizeaza momentan doar proprietati comerciale (retail, office si uneori rezidential), iar persoanele fizice nu au curajul, banii sau convingerea sa investeasca pe piata te­re­nu­r­ilor. Mihai Ichim, agent imo­biliar (PFA) care opereaza ... Detalii... »
Vizualizări: 495 | Adăugat de: yka | Data: 2010-05-12 | Comentarii (0)

Statul ar pierde de 12 ori mai mult decat ar castiga din impozitarea veniturilor din IT

 

 


Eliminarea de catre Guvern a scutirii de la plata impozitului pe venit acordata programatorilor din domeniul IT este gresita, statul urmand sa piarda de 12 ori mai mult decat ar castiga prin aplicarea acestei masuri, apreciaza presedintele grupului IT Asesoft, Sebastian Ghita,

Stire preluata de pe mediafax.ro "Consider ca masura este profund gresita. Acesti oameni lucreaza pentru Romania si aduc in Romania zeci si sute de mii de euro fiecare, iar ei sunt parte a ceea ce numim «industria de varf» in Romania", a declarat Ghita.

Conform estimarilor Asesoft, Romania ar putea castiga din impozitarea veniturilor programatorilor IT mai putin de 10 milioane de euro pe an.

"Spre comparatie, estimam ca Romania va pierde, in acelasi timp ... Detalii... »

Vizualizări: 395 | Adăugat de: yka | Data: 2010-05-12

Masajul Garshan


Din gama de arme concepute special pentru combaterea celulitei, se remarca masajul Garshan, inventat de biologul Joanna Hakimova. Această tehnică are în vedere dizolvarea nodulilor de grăsime şi remodelarea corpului, fără folosirea bisturiului şi fără liposucţie.

Prin masajul Garshan s-au înregistrat rezultate spectaculoase în lupta cu kilogramele în exces şi cu reducerea ţesutului adipos. Masajul se execută pe baza unor tehnici tibetane străvechi, fără creme sau loţiuni, doar cu nişte mănuşi speciale de bumbac. Mişcările au în vedere activarea circulaţiei periferice şi a limfei, ajutând la hrănirea muşchilor şi a pielii. După încheierea şedinţei de masaj propriu-zis urmează stimularea cu ajutorul unui aparat electronic numit Denas prin care se realizează un soi de reflexoterapie prin care se acţionează ... Detalii... »

Vizualizări: 450 | Adăugat de: yka | Data: 2010-05-12 | Comentarii (0)