Acasă » 2010 » Mai » 18

Când auzi termenul „vaselină” gândul te poartă la mecanici auto murdari din cap până în picioare de ceva negru şi unsuros. Ei bine, scapă de această imagine de coşmar şi deschide-ţi mintea pentru a-ţi însuşi un nou concept din domeniul industriei cosmetice.

Vaselina cosmetică este o noutate în raioanele româneşti de profil, dar este deja un produs nelipsit din dulăpiorul de produse beauty ale femeilor din celelalte ţări europene şi nu numai. Poate că prima senzaţie pe care o vei resimţi la atingerea acestei substanţe va fi una nu tocmai plăcută, întrucât consistenţa unsuroasă şi foarte densă a vaselinei cosmetice nu se asociază în mintea noastră, deocamdată, cu ideea de minune a naturii. Nu fi reticentă ci îndrăzneşte să încerci vaselina cosmetică şi vei descoperi în ea un produs multifuncţional de care nu te vei mai putea despărţi pentru că:

1. este un hidratant excepţional, mai ales pentru buze, în special când este ori foarte frig ori extrem de cald;
... Detalii... »
Vizualizări: 435 | Adăugat de: yka | Data: 2010-05-18 | Comentarii (0)

Kylie Minogue este atrasa de fete

Kylie Minogue, adorata si de persoanele gay, este o iubitoare de femei. Vedetei pop i s-a intamplat sa aiba sentimente puternice si pentru persoane de acelasi sex. Cantareata are foarte multi fani in randul comunitatii homosexuale si recunoaste ca are mai multe lucruri in comun cu ei decat acestia isi pot imagina.
Vedeta a povestit pentru o publicatie britanica despre atractia ei pentru cateva femei. Kylie se considera o exhibitionista sexuala, si simte ca o parte din mine flirteaza in mod natural. Cu toate acestea, iubitul vedetei, modelul Andres Velencoso, nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu fanteziile cu femei ale lui Kylie, deoarece aceasta insista ca nu a facut niciodata nimic mai mult decat a se indragosti pur si simplu.


Vizualizări: 449 | Adăugat de: yka | Data: 2010-05-18 | Comentarii (0)

Alimentele si bauturile de import, la fel de scumpe ca inainte de integrare




Romånii continua sa cumpere whisky, vodca sau gin la preturi mai mari decåt in restul Europei, in ciuda faptului ca taxele de import au fost eliminate de la 1 ianuarie 2007. Motivul este cåt se poate de simplu: comerciantii practica un adaos mare, pentru a-si asigura profitul, ne-au declarat reprezentantii industriei de profil. Situatia este confirmata si de importatori, care sunt de parere ca preturile spirtoaselor vor scadea treptat, in cåtiva ani buni. Daca ne raportam la piata spaniola - una dintre cele mai mari din Europa in aceasta privinta - rezulta ca Romånia este cu mult in urma in privinta consumului bauturilor de calitate. Numai consumul celui mai popular brand de whisky atinge in Spania in jur de 18 milioane de litri anual, in timp ce toate marcile de whisky baute in Romånia abia cumule ... Detalii... »
Vizualizări: 425 | Adăugat de: yka | Data: 2010-05-18 | Comentarii (0)