Acasă » 2011 » Septembrie » 28
Buna tuturor ! Ce mai faceti ? Imi cer scuze pentru ca nu v-am mai scris de ceva timp dar dupa cum va dati seama si dumneavoastra am fost foarte ocupata .
Astazi m-am decis ca sa va impartasesc si dumneavoastra o parte din activitatea cu care imi ocup timpul.V-am postat o mica parte din poeziile scrise de mine si cateva povete de viata .Insa tin sa subliniez faptul ca toate acestea nu constituie decat o parte din surpriza pe care v-am pregatit-o.La cererea unui prieten din Bucuresti v-am postat si o parte din Capitolul 2 al cartii "Predestinat la Suferinta ". Sper sa va placa si sa va starneasca interesul astfel incat sa va doriti sa aflati mai multe si sa ajungeti sa si cititi aceasta carte care cu siguranta va v-a capta atentia in mod placut.
In aproximativ o luna o sa va impart invitatiile la Biblioteca Judeteana Slatina .As dori ca toti cei ce v-ati aratat interesul fata de munca mea sa va puteti prezenta si la lansarea cartilor.In curand o sa va ofer mult mai multe informati ... Detalii... »
Vizualizări: 361 | Adăugat de: yka | Data: 2011-09-28 | Comentarii (0)

1. Nu plange ca s-a terminat zambeste ca ai scapat !
2. Daca ar mai exista iubire adevarata probabil am fi cu toti fericiti !
3.Nu te mai uita la mine pentru ca nu voi fi niciodata pentru tine !
4.Multi se cred oameni dar putini sunt cu adevarat !
5.Sa fi om e lucru mare ! Multi se cred oameni dar putini sunt !
6.Iubirea doare ! Poate mai mult decat orice !
7. Relatia implica iubire .
8.Conceptul de relatie reprezinta legatura propriu-zisa ,legatura ce se stabileste intre 2 persoane de sex opus.
9.Iubirea reprezinta elementul existential ,elementul definitoriu.
10.Iubesc sa fiu iubita ,mereu sunt fericita ca stiu sa daruiesc ce alti pretuiesc ,iubire sincera ,curata ce nu se mai gaseste niciodata !
11.Un om cu cap este un om intelept !
12.Niciodata nu te gandi la ceea ce a fost ci la ceea ce va sa fie in prezent si in viitor !
13.Niciodata sa nu crezi ,ca ceva nou iti va schimba viata si mai ales sentimentele .
14.Simt nevoia sa fug cat mai depart ... Detalii... »
Vizualizări: 460 | Adăugat de: yka | Data: 2011-09-28 | Comentarii (0)

A iubi este insasi legea vietii.Este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte acte fundamentale ale noastre. Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil. Daca vom gandi atunci cand suntem plini de iubire, gandurile noastre vor capata profunzime si stralucire. Gandurile care se cladesc prin iubire vor fi mai luminoase decat razele soarelui si mai patrunzatoare decat sagetile lui Arjuna.

Toate acestea si multe altele apar atunci cand iubirea este prezenta in fiinta noastra.

A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, ac ... Detalii... »

Vizualizări: 385 | Adăugat de: yka | Data: 2011-09-28 | Comentarii (0)