Acasă » 2012 » Februarie » 04
Problema kilogramelor in plus iti da de foarte multa vreme batai de cap. Desi stilul tau de viata este acelasi ca acum 5 ani, continui sa te ingrasi constant de la an la an. Oricat de mult ai incerca sa cauti un motiv real, nu gasesti. In general, principalele cauze ale ingrasarii sunt macarurile grase, portiile mari, bauturile carbogazoase si deserturile. Insa daca tu ai renuntat si la aceste mese copioase si faci miscare zilnic, dar tot nu reusesti sa slabesti, exista o problema. Din acest motiv noi te sfatuim sa fii atenta si la dusmanii mai putini vizibili!

Fiecare femeie a trecut macar o data prin incercarile de a tine o cura de slabire. Iar in urma acesteia a constatat ca efortul este in zadar. Bineinteles ca nici una dintre noi nu ar in ... Detalii... »
Vizualizări: 349 | Adăugat de: yka | Data: 2012-02-04 | Comentarii (0)

Transforma argila si mierea in aliatii starii tale de bine! Mierea de albine este folosita in multe produse de ingrijire pentru ca este plina de vitamine si substante hidratante, naturale. In plus, contine un antibiotic natural care indeparteaza si bacteriile in timp ce curata porii.

Pe langa binecunoscutele ei proprietati nutritive, mierea curata epiderma in profunzime si o relaxeaza. Acest masaj este potrivit atat pentru corp cat si pentru ten. El poate avea scop terapeutic sau preventiv, in cazul durerilor musculare acute, al acneei sau pen ... Detalii... »
Vizualizări: 351 | Adăugat de: yka | Data: 2012-02-04 | Comentarii (0)

Consolideaza-ti garderoba cu piesele calduroase necesare in aceasta perioada geroasa, insa nu uita de elementul stil. Iti propunem sa ne provocam in fiecare zi simtul estetic, trecand prin tendinte cu dezinvoltura si alegand de data aceasta cinci tinute minunate pentru un weekend de februarie!

1. Capa este genul de haina care va atrage inevitabil privirile pentru ca este un element atipic, dar care poate fi folosit in mai multe ocazii. Capa sau pelerina este o adevarata binecuvantare pentru tinutele care trebuie neaparat vazute in toata splendoarea lor, cum ar fi un outfit compus din jeans skinny negri, camasa cu guler scrobit si botinele cu toc jos.

foto

2. Jacheta aviator care a dominat podiumurile de moda ... Detalii... »
Vizualizări: 375 | Adăugat de: yka | Data: 2012-02-04 | Comentarii (0)

Buna seara tuturor ! In aceasta seara m-am decis sa va postez pe siteul meu versurile unei piese la care lucrez de ceva timp ,piesa pe care in aceasta seara am reusit sa o si definitivez . Aceasta piesa poarta denumirea "Distincta si totusi purtand acelasi chip " si face parte din albumul O noua viata .




                                       " Distincta si totusi purtand acelasi chip "




Intr-o zi voi veni
Dar nu voi mai fi aceeiasi
Distincta si totusi
Purtand acelasi chip ...


Iti voi darui treptat
Sufletul meu ...
Si incetul cu incetul
Te voi iubi din ce in ce mai mult ...
Si voi avea grija de tine
La bine si la rau ....
Cerul ti-l voi darui si ...
Eu doar a ta voi fi !


Asteapta-ma te rog ,
Daruieste-mi s ... Detalii... »
Vizualizări: 321 | Adăugat de: yka | Data: 2012-02-04 | Comentarii (0)