Acasă » 2012 » Decembrie » 08

Bucuresti. Constanta. Timisoara. Roman si lista poate continua cu toate orasele tarii. Cat l-au tinut rarunchii, tot poporul si-a exprimat anul acesta insomnia.

O melodie care a ajuns la 13 milioane de accesari pe internet si a stat 14 saptamani pe locul 1 in topurile romanesti. A fost hitul verii si inca face furori, iar "vinovat" pentru toate acestea este Connect-R, alias Relu, alias Stefan Mihalache.

Bucuresti, mai bine de un ceas dupa miezul noptii. In studioul sau, Connect R si trupa nu dorm nici toamna.

  61229116 Romania e a ta! Connect-R, aventura copilului sarman care s-a intors in cartierul sau ca un erou  ... Detalii... »
Vizualizări: 6700 | Adăugat de: yka | Data: 2012-12-08 | Comentarii (0)

Copiii incep sa faca nazbatii pe la varsta de 2 ani. Nu este si cazul unui bebelus, care si-a surprins parintii inainte sa se nasca. In timpul unei ecografii, copilul a facut un gest care a facut-o pe mama sa roseasca.

Copilul lui Anne-Marie si Ben Roland, din Londra, si-a dovedit "indemanarea”, chiar daca inca nu a venit pe lume. Cand s-a dus la medic in a 28-a saptamana de sarcina, Anna si-a vazut copilul facand gestul vulgar cu degetul din mijlocul.

Medicii au capturat imaginea, iar parintii au izbucnit in hohote de ras cand au vazut ce a facut copilasul care se va naste in curand. Medicii de la clinica unde a fost facuta ecografia au ramas si ei uimiti de ce au vazut, spunand ca, pana acum, niciun copil nu s-a dovedit a fi atat de precoce.

Dupa s-a amuzat copios, mama a devenit serioasa si a spus ca este un pic ingrijorata: "Cred ca vom avea probleme cu el sau ea, daca acum face gestul acesta grosolan ... Detalii... »

Vizualizări: 257 | Adăugat de: yka | Data: 2012-12-08 | Comentarii (0)

O parte din congresmanii americani vor ca Statele Unite sa renunte la tiparirea bancnotelor de un dolar, pe care sa le inlocuiasca cu monede. Cererea vine ca urmare a faptulul ca monedele sunt mai rezistente, iar costul de productie este mai mic, scrie CNN Money.
Producerea unei monede ar costa 30 de centi, dar guvernul o va "vinde” la pretul de un dolar. Castigul financiar in urma acestei tranzactii, adica diferenta dintre valoarea banului si costul de productie, ar ajunge undeva la 4,4 miliarde de dolari intr-o perioada de 30 de ani, potrivit calculelor realizate de Biroul Financiar al Guvernului (GAO). Iar moneda poate fi folosita, in medie, 30 de ani.
 
De cealalta parte, producerea de bancnote este mai ieftina, in jur de 5 centi pe bucata, dar acestea se deterioreaza mult mai repede. O bancnota de 1 dolar poate fi folosita, in medie, 4,5 ani, arata datele aceliasi bir ... Detalii... »
Vizualizări: 279 | Adăugat de: yka | Data: 2012-12-08 | Comentarii (0)

Una dintre cele mai mari firme de constructie din China va cheltui 2,7 miliarde de euro pentru a pune la pamant 700 de munti din zona Lanzhou, permitand dezvoltatorilor sa ridice o noua metropola pe terenul respectiv, relateaza The Guardian.
In urma cu mult timp, un taran chinez, pe nume Yu Gong, a decis sa mute doi munti care ii blocau accesul catre casa. Legenda spune ca nu i-a fost usor, dar in cele din urma a reusit sa faca ce si-a propus, de unde si zicala "daca exista vointa, poti muta si muntii din loc”. Acum, dezvoltatorii imobiliari din China vor sa dea o noua dimensiune proverbului, in ceea ce au numit "cel mai mare proiect de mutare a muntilor”.
 
Proiectul "Lanzhou New Area” va avea 130.000 de hectare si ar putea creste PIB-ul din regiune cu 33 de miliarde de euro, pana in 2030, marile corporatii aratandu-se deja interesate sa investeasca aproape 9 ... Detalii... »
Vizualizări: 295 | Adăugat de: yka | Data: 2012-12-08 | Comentarii (0)