Acasă » 2018 » Octombrie » 10

Despre noi:

Servicii profesionale de diagnoză auto, testare, programare și resetare computerizată, plus reparații pe parte electrică/electronică chiar și la sediul/domiciliul clientului, pentru orice autovehicul Citroen sau Peugeot. 

Utilizăm, pentru o identificare și localizare cât mai precisă a defectului, echipamentele de diagnosticare de uzină pentru Citroen și Peugeot, la fel ca și colegii noștrii din reprezentanțe, prin intermediul cărora putem: 


- citi / șterge / interpreta coduri de defect; 
- urmării în timp real diverși parametrii de funcționare; 
- verifica acționarea unor componente; 
- activa / dezactiva / personaliza anumite funcții ale mașinii dumneavoastră; 
- reseta intervalele de inspecție / service; 
- inițializa / reinițializa anumite componente / module; 
- reprograma cutiile de viteze automate / semi-automate, codurile injectoare ... Detalii... »

Vizualizări: 532 | Adăugat de: yka | Data: 2018-10-10

Constituire asociații de proprietari/PFA-uri/SC-uri/Dizolvări/Lichidări firme/Modificări date firme și asociații de proprietari.

   
Asociațiile și fundațiile, persoane juridice de drept privat se pot constitui în conformitate cu Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, modificată și completată prin OG 37/2003 fiind aprobată prin Legea 245/2005. 
  
Conform art. 4 din Ordonanța 26/ 2000, Asociația este subiectul de drept constituit din trei sau mai multe persoane care, pe baza unei înţelegeri pun în comun și fără drept de restituire contribuția materială, cunoștințele sau aportul lor în muncă pentru realizarea unor activități în interes general, comunitar sau, după caz, în interesul lor, personal nepatrimonial. 
  
Asociația dobândește personalitate juridică prin înscrierea în Registrul as ... Detalii... »

Vizualizări: 425 | Adăugat de: yka | Data: 2018-10-10