Acasă » 2011 » Iunie » 19 » Ai izbutit ? Continua ! N-ai izbutit ? Continua !
6:13 PM
Ai izbutit ? Continua ! N-ai izbutit ? Continua !
Fiecare om in viata sa a trecut prin mai multe obstacole pe care le-a depasit cu ajutorul lui Dumnezeu. In fiecare zi avem de depasit lucruri grele si oricare ar fi situatia trebuie sa luptam pentru viata noastra pentru ca sa ne-o facem cat mai frumoasa ...
Trebuie sa credem ca daca avem vointa si multa credinta vom reusi .Pana la urma cel mai important aspect ar trebui sa il constituie sanatatea fara de care nu am putea realiza nimic in aceasta viata .
In aceasta viata am avut parte de multe obstacole ,examene pe care cu siguranta nu credeam ca o sa le luam ,probleme ce nu isi gaseau rezolvarea ...Dar sustinerea parintilor si a prietenilor ne-a facut sa fim mai puternici si respectiv sa avem mai multa incredere in noi si deasemenea in tot ceea ce putem realiza daca avem vointa.
Daca ar fi sa va dau o definitie a vietii ar fi mult prea multe lucruri de spus astfel incat poate nu mi-ar ajunge viata toata ca sa o definesc!
In fiecare etapa a vietii vom intampina obstacole care mai de care mai complexe dar dupa cum bine stiti orice lucru isi are rezolvarea lui.
Pentru a reusi in viata este foarte important ca noi sa avem incredere in visele noastre si in tot ceea ce dorim sa realizam.O gandire pozitiva este una benefica ce ne influenteaza viata in sens bun.
Nu trebuie sa ne lasam influentati de nimeni si de nimic ci sa realizam totul ca la carte fara sa ne intereseze parerile altora care nu fac decat sa ne determine sa renuntam la ceva ce ne-ar putea servi mult timp in viitor.
Trebuie sa fim constienti de faptul ca viata este scurta si trece repede ...si pentru ca mai tarziu sa ne bucuram de roadele muncii noastre acum trebuie sa actionam cat mai mult si cat mai bine.
De indata ce vom ajunge la o varsta mai inaintata vom putea culege doar bucuria sau tristetea de care am avut parte .
Pentru a reusii in viata trebuie sa avem mult tupeu si sa indraznim sa facem tot ceea ce ne-am propus pana nu va fi prea tarziu.
Din ceea ce v-am scris mai sus nu putem trage decat concluzia asupra faptului ca orice s-ar intampla noi trebuie sa luptam si sa mergem mai departe impotriva tuturor cu sau fara sustinerea cuiva.
Desi cateodata simtim ca nu mai avem puterea necesara pentru a realiza un lucru trebuie sa mergem mai departe sa simtim ca vrem sa facem asta si cu credinta in suflet vom realiza totul treptat.Nimic nu este imposibil de realizat atata timp cat ai vointa si multa credinta.
Dragi mei sper ca din tot ceea ce v-am scris sa va dati seama singuri de ceea ce este bun sau rau.Va pupa Yka...
Vizualizări: 738 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: