Acasă » 2013 » Mai » 9 » " Auditul pornind de la idea de a asculta pana la a da sfaturi in vederea solutionarii problemelor "
7:47 PM
" Auditul pornind de la idea de a asculta pana la a da sfaturi in vederea solutionarii problemelor "
" Auditul se contempleaza in idea de a asculta si respectiv de a da sfaturi fara a avea puterea de a interveni in mod direct in luarea deciziilor . 
Solutia problemelor se poate gasi foarte usor cu ajutorul persoanelor competente in acest domeniu. 
As crea o noua teorie pornind de la idea de "audit " -> aud + it -> aud informatia si o transmit .
Pentru mine termenul de audit are mai multe conotatii ...Pornind de la idea de audit putem realiza o noua teorie a felului in care eu percep lucrurile : " Auditul a pornit de la idea de a asculta ei bine asta reiese si din cuvantul propriu-zis " audit" aud deci ascult .meditez asupra lucrurilor in vederea gasirii solutiilor oportune care sa creeze situatia perfecta pe care orice entitate si-o doreste.
aud + it -> Termenul de it ma duce cu gandul la informatica ,informatie multa ,vasta . 
Daca stam bine si ne gandim de fapt cam asta este si afirmatia veridica in ceea ce priveste auditul.
Auditorii sunt cunoscatorii adevarului , sunt cei ce vad realitatea si salveaza entitatea ! asa cum imi place mie sa spun. 
Orice problema ,oricat de mica ar fi ea poate provoca distrugerea. Important este ca atunci cand cunoastem adevarul sa si facem ceva in acest sens. 
Alti termeni pe care i-as putea asocia auditului ar fi : aud ,ascult ,meditez ,ofer solutii ,informatie multa ,vasta ,idei,planuri , dezbateri ,control ,vizionare ,expunere ,solutionare . 
Atunci cand inveti sa ii asculti pe cei din jurul tau indiferent de pozitia lor in societate ,doar atunci poti spune faptul ca esti o persoana bine pregatita si mai ales bun cunoscator al tuturor posibilelor problemelor indiferent de natura lor. Orice persoana este un bun cunoscator constient al tuturor problemelor. Orice sfat conteaza ,orice vorba ,orice cuvant poate contribui in mod expres la o solutionare in anasamblu a tuturor problemelor. 
In mare ,auditul este solutia problemelor tale ! De ce spun asta ? Sa realizam un sir ...
Acest sir conduce viata ta catre familia ta . 
Tu ca om ,depinzi de ceea ce realizezi si familia ta la fel .
Asa ca pornind de la cel mai inalt nivel pana la cel mai mic in mod direct sau indirect ,toata lumea este afectata. 
Cand firma se dezvolta , lumea are de castigat. E logic ,nu ? 
De aceea tin sa subliniez si sa revin asupra unor lucruri mentionate si anterior si anume faptul ca ,fiecare om are importanta sa oricat de mic sau mare ar fi el. " Cei ce te ocolesc sunt cei ce stiu ca iti sunt inferiori tie ! "
Iar cel ce nu este capabil de a realiza ceva benefic in viata sa ,este cel ce critica ideile tale cel mai mult . 


                               O seara placuta ! yka.
Vizualizări: 209 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0