Acasă » 2015 » August » 24 » Bucuria de a fi mama!
4:27 PM
Bucuria de a fi mama!

Buna dragilor,

Desi nu v-am mai scris de foarte mult timp fiind foarte ocupata cu actualul loc de munca cat si cu familia mea astazi cand baietelul meu a implinit un an m-am decis sa va scriu pentru ca nimic nu este mai frumos decat acest dar pe care eu l-am primit de la bunul Dumnezeu. Sunt fericita caci am tot ceea ce imi doresc si simt ca alaturi de familia mea pot realiza absolut orice. Ma simt mai puternica, mai curajoasa, mai luptatoare...Copilul meu este tot ceea ce am mai bun si mai frumos pe lume. 

Am o bucurie imensa in suflet si simt ca nimeni si nimic nu mi-ar putea egala niciodata aceasta fericire launtrica decat el. El este motivul meu, motiv pentru care traiesc,pentru care lupt orice s-ar intampla, motiv pentru care zambesc,motiv pentru care muncesc pentru ca el sa poata avea tot ceea ce poate nu toti am avut...Motive sunt multe si le pot descrie in foarte multe cuvinte insa el este cel mai sfant si minunat lucru primit de la Dumnezeu.

Ma simt norocoasa desi poate sunt prea simpla uneori, ma simt distincta caci nu toti simtim la fel, ma simt fericita ca sunt ceea ce sunt si nimeni nu imi poate schimba bunatatea pe care o simt fata de toata lumea la modul general. Nu stiu daca este un lucru demn de respect sau de dispret caci exista atatea lucruri in lumea "murdara " in care traim care nu mai sunt apreciate.

Am alergat de atatea ori dupa lucruri "scumpe" crezand faptul ca fericirea o gasim in ele si ulterior ne simteam poate mai mult "neimpliniti" decat fericiti. Am descoperit ceva divin prin nasterea copilului meu, am descoperit cat de important este sa ramai om in adevaratul sens al cuvantului , sa fii un om simplu,tandru si iubitor si sa ramai un exemplu pozitiv pentru toti din jurul tau dar mai ales pentru copilul tau. 

Copilul trebuie sa vada in tine un exemplu demn de urmat, tu sa fii mandru de tine si de tot ceea ce ai realizat pana acum. 

In ochii lui trebuie sa fii curat, bun si modelul de viata ideala, sa ii inspiri incredere si iubire absoluta orice s-ar intampla. Tu esti cel ce detine controlul!

Educatia porneste din familie si tot acolo se cladeste. 

Sunt bucuroasa ca sunt parinte, sunt mandra de rezultatele muncii mele pentru ca tot ceea ce am realizat a fost facut din dragoste si rezultatele au fost si sunt pe masura asteptarilor mele.

Cu siguranta exista intotdeauna loc de mai bine dar este bine sa te multumesti si cu ceea ce ai mai ales cand stii ca ai totul ,dragostea este cea mai importanta.

Putem realiza orice daca suntem fericiti si sanatosi asa ca nimic nu este imposibil de realizat atata timp cat avem vointa.

Trebuie sa vrei ca sa poti! Nu poti avea ceva pentru care nu lupti. Viata este frumoasa nu trebuie decat sa incercati sa fiti mai buni, mai intelegatori, mai iubitori si veti descoperi cum totul se schimba.

Sunt asa de fericita incat nu pot sa descriu aceste sentimente ce ma coplesesc zi de zi...

Motivul meu esti tu! Copilul meu :x Pentru ca te iubesc, pentru ca tu dai sens vietii mele...

Astazi de ziua ta iti urez un sincer si un calduros " La multi ani", multa sanatate, sa ai o viata frumoasa si sa am prilejul sa fiu alaturi de tine zi de zi sa ma bucur de succesul tau, sa radem impreuna , sa ne jucam si sa ma hranesc zi de zi cu fericirea ta caci fericirea ta e fericirea mea! Te iubesc Rares Antonie :* Te iubesc copil frumos si sunt mandra de faptul ca sunt mama ta.

Vizualizări: 396 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0