Acasă » 2018 » Octombrie » 18 » De ce îl iubesc?
1:58 AM
De ce îl iubesc?

Buna!

Astazi o sa vorbesc despre el, barbatul pe care il iubesc cu toata fiinta mea pentru ca am 1000 de motive sa o fac si inca 1000 sa ii multumesc pentru tot ce a facut si face neincetat pentru mine.

Iti multumesc ca ai intrat in viata mea exact cand aveam mai mare nevoie de asta.

Ai aparut la momentul potrivit si ai stiut fix ceea ce aveam nevoie, ai avut rabdare sa ma asculti din prima clipa, sa ma intelegi, sa ma lasi sa plang pe umarul tau, sa iti povestesc toata durerea ce o tineam in mine, sa imi descarc toti nervii si suferintele, sa stau in bratele tale si tu sa ma asculti cu orele fara sa ceri vreun gram de atentie, fara sa ai vreo pretentie de la mine. Ai fost, esti si vei fi mereu cel mai bun om din viata mea, cel mai atent, cu mult bun simt, cu o educatie aleasa, cu o pregatire deosebita si cu un suflet de aur. Pentru mine ai fost, esti si vei fi cel mai bun om! Mi-ai fost alaturi in cele mai dificile momente din viata mea, mi-ai acordat incredere, ai crezut mereu in mine si m-ai iubit in gandul tau de 1000 ori pana sa iti acord acest drept si in realitate. Te iubesc pentru ca ai un suflet curat, pentru ca esti bun, intelegator si intotdeauna ai stiut ce am avut nevoie fara sa iti spun vreodata asta.

Fiecare zi alaturi de tine este un vis! Te-ai comportat exemplar cu mine de la inceput si chiar daca nu ti-am spus asta de multe ori (eu fiind mai rezervata atunci cand vine vorba de cuvinte marete) vreau sa iti multumesc pentru tot si vreau sa stii ca Te iubesc! de fapt te iubim! pentru ca ai fost tot ceea ce altul nu a fost in stare sa ne fie desi avea dreptul acesta dar i-a lipsit cea mai de pret calitate si tu i-ai ocupat locul perfect fara sa vrei, comportandu-te exemplar cu noi, ne-ai iubit, ne-ai oferit tot ce ne-am dorit, ai fost langa noi noapte si zi, ai fost langa noi din toate punctele de vedere si pentru asta iti multumim si te iubim amandoi! Te iubesc pentru ca nu ma certi, pentru ca imi arati mereu calea cea buna, ca nu imi interzici nimic, ca imi acorzi incredere si nu ma ingradesti crezand ca asta este solutia perfecta de a ma pastra mereu langa tine, te iubesc pentru ca esti un om simplu si totusi atat de sofisticat! Am invatat atat de multe lucruri de la tine si inca invat. Ador privirea ta cea calda si sincera. Ador sa ma privesti, sa ma surprinzi mereu cum doar tu stii sa o faci, ador sa ne plimbam impreuna, sa ne facem planuri, sa ma tii strans de mana fara sa tinem cont de parerile celor din jur, sa ma ajuti in bucatarie atunci cand gatesc, imi place implicarea ta si faptul ca nu esti o persoana limitata in gandire!! Imi place ca nu esti ca altii, ca esti unic, simplu, devotat, implicat, cu un suflet bun, intelegator, iubitor.

Momentele cele mai dificile le-am depasit impreuna si iti multumesc ca ai stat langa noi pana-n zori avand sprijinul si dragostea ta neconditionata.

Rares iti multumeste pentru ca nu l-ai uitat niciodata si ai fost mereu foarte generos cu el, iti multumeste pentru atentia acordata cand ai fost langa noi in spital, iti multumim pentru plimbarile cu bicicleta prin parc, pentru rabdarea de care ai dat dovada cu noi, pentru ca esti om in adevaratul sens al cuvantului. Te iubim amandoi tăticul nostru! Te-ai comportat exemplar cu noi si atentia ta fata de noi o sa fie candva rasplatita de cel de sus.

 

 

 

 

 

 

Indiferent de ce se va intampla cu noi, ti-am promis si iti promit ca mereu imi voi face timp pentru tine, sa te ascult, sa iti dau sfaturi, sa te ajut sa cresti asa cum ai facut si tu cu mine. 

 

 

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ai construit o femeie puternica! O femeie care purta un scut si construisem ziduri in jurul meu pentru a bloca accesul oricui in viata mea, in inima mea.

In inima mea era o rana deschisa si tu ai reusit sa vindeci rana cu sufletul tau bun.

Practic, sufletul tau a fost pansamentul meu. M-am hranit cu dragostea ta si am invins raul ce ma mistuia!

Mi-ar placea sa te pot pastra toata viata langa noi dar asta nu depinde numai de mine, de noi.

Te iubim cum n-am iubit pe nimeni niciodata si consider ca Dumnezeu ne-a trimis un inger in viata noastra care sa ocupe locul celui ce nu a stiut…..sa fie ceea ce trebuia sa fie pentru noi.

Nu iti cerem dragostea ta pe viata dar vrem sa ne pastrezi mereu ca pe o amintire frumoasa.

Ai insemnat si insemni enorm pentru mine, pentru noi si ne-ai demonstrat ca inca mai exista si bunatate pe pamant. Tu esti exemplul viu in acest sens.

Cuvinte ar fi multe de spus dar viata mi-a demonstrat ca doar faptele conteaza cu adevarat!

La capitolul vorbe …..multi suntem buni dar putini fac ceea ce spun.

Viata este alcatuita din mai multe etape. Nu avem insa garantia ca vom parcurge toate etapele vietii.

De aceea, vreau sa ma bucur de fiecare zi alaturi de tine ca si cum ar fi ultima, vreau sa traim si retraim toate clipele minunate petrecute impreuna, toate emotiile, toate greutatile….vreau sa simt ca traiesc si doar alaturi de tine si de Rares ma simt implinita.

Zilele petrecute in 3 au fost minunate, va iubesc enorm pe amandoi si pentru voi si parintii mei sunt capabila sa sacrific orice, sa fac orice, sa lupt, pentru ca voi sunteti motivatia mea si nu vreau decat sa vad zambete in jurul meu. Am stabilit sa interzic tristetea. Nu exista nimic mai frumos pe lumea asta decat sa imi vad familia sanatoasa, fericita, ca zambeste….Eu nu uit persoanele care m-au ajutat, mi-au acordat incredere, m-au ridicat si mi-au aratat soarele cand nu mai doream nici sa respir.

Toata viata vei putea sa iti deschizi sufletul in fata mea si eu voi lupta sa iti ofer tot sprijinul meu, in orice privinta, in orice imprejurare asa cum si tu mi-ai acordat sprijin, incredere, dragoste si ai reusit sa ma reconstruiesti bucata cu bucata.

Te iubesc pentru ca alaturi de tine sunt fericita, ma simt libera, ca ma respecti si ma faci sa ma simt importanta, ca ma rasfeti atunci cand am nevoie sa ma alint ca un copil, ca esti atent si imi oferi orice fara sa astepti altceva la schimb, pentru ca imi intelegi capriciile si imi accepti defectele, te iubesc pentru ca iti pot spune orice gandesc fara sa imi fie teama ca iti vei schimba parerea despre mine, te iubesc pentru ca ma faci sa rad si sa plang de fericire, pentru ca nu m-ai certat niciodata desi eu o fac, te iubesc cu toate defectele tale, de care esti constient, ti le recunosti si incerci sa le corectezi si sa te perfectionezi pentru mine, te iubesc ca te incapatanezi sa ramai alaturi de mine chiar si atunci cand te alung, te ador pentru ca esti matur dar si copilaros pentru mine, te ador pentru ca ma lasi sa iti cant cu orele atunci cand mergem la drum, ca ai incredere in telurile mele si lupti alaturi de mine sa le atingem, te iubesc pentru ca ma surprinzi mereu cu ceva nou, esti mereu atent, te iubesc pentru ca noi doi avem o lume a noastra, un cer al nostru, visele noastre si sa nu uitam de lista noastra cu “To do”.

Sunt multe de spus dar prefer sa ti le spun "face to face".

Te iubesc #Vali!

Vizualizări: 696 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0