Acasă » 2011 » Iunie » 19 » Educatia
5:28 PM
Educatia
"Educatia e ca un pom fructifer . Daca nu e altoita face fructe mici si acre".
Ei bine dragi mei in cele ce urmeaza o sa va scriu cate ceva referitor la acest lucru si sper ca ceea ce va voi scrie sa va fie de folos.
Educatia in orice loc la fiecare pas ne tradeaza . Daca educatia lipseste restul nu mai conteaza.
Nu conteaza nici imbracamintea nici pieptanatura.Important este ca atunci cand deschidem gura sa stim sa vorbim.Educatia se primeste din primii ani de viata in familie.Conteaza foarte mult sa fim educati bine in cei 7 ani de acasa.
Trebuie sa stim sa ne comportam in societate si respectiv sa ii respectam pe cei mai mari decat noi.Sa stim sa vorbim frumos si sa ascultam atenti atunci cand ni se vorbeste.
Nu trebuie sa intervenim decat atunci cand avem neclaritati si atunci sa prezentam scuze.
Deasemenea este foarte important sa stim sa ne cerem scuze atunci cand gresim si sa nu trecem cu vederea greselile noastre.
Trebuie sa ii atentionam pe ceilalti cand gresesc nu sa ne facem ca nu observam pentru ca atunci nu ajutam cu nimic.
Respectand pe ceilalti ne respectam pe noi si deasemenea ar trebui sa dam numai sfaturi bune celor ce ni le cer fara sa jignim sau sa judecam oamenii.
Fiecare om este catalogat imediat ce deschide gura ...Dupa felul in care se exprima oricine isi poate da seama de cata educatie are partenerul sau de conversatie.

Cam asta am avut de spus deocamdata referitor la acest subiect.Va astept cu drag sa veniti cu completari ...Cu respect , yka Alina.
Vizualizări: 342 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: