Acasă » 2015 » Septembrie » 4 » Energia si atitudinea pozitiva reprezinta cheia succesului!
11:58 AM
Energia si atitudinea pozitiva reprezinta cheia succesului!

Buna ziua,

Ce mai faceti? Cum v-ati petrecut aceasta saptamana? Presupunand faptul ca sunteti toti bine astazi m-am decis sa va scriu un articol nou in care sa va spun care este cheia succesului meu daca pot sa zic asa.

Atitudinea pozitiva este pe primul loc daca vrem sa reusim tot ceea ce ne propunem. Iubesc viata si ador tot ceea ce fac, imi iubesc jobul pentru ca practic ceea ce am invatat in facultate si nu numai, am zilnic posibilitatea de a cunoaste persoane noi si sa interactionez cu persoanele care se afla totusi la un nivel constituie un lucru bun . Tot ceea ce faci este ceea ce te reprezinta pe deplin! Sunt mandra de tot ceea ce am realizat pana acum ,sunt fericita ca am un copil pentru ca acest lucru constituie un dar de la Dumnezeu, este un lucru minunat si sfant care iti schimba viata si mai ales modul in care gandesti ca sa nu mai spun de prioritatile tale care o sa fie altele cu siguranta. 

Sunt o persoana optimista ,curajoasa si luptatoare si asta este ceea ce ma reprezinta pe mine. Sunt deschisa la tot ceea ce este nou ,sunt dispusa sa invat lucruri noi mereu ,imi place sa ascult si sa fiu ascultata , imi place muzica imi place sa cant ,sa dansez ,sa scriu articole si nu numai ,imi place foarte mult sa ma plimb ,sa imi cladesc viitorul treptat luptand zilnic pentru ceea ce imi doresc pentru mine si pentru familia mea. 

Ce va sfatuiesc? Sa zambiti zi de zi si sa aveti incredere in voi orice s-ar intampla fiindca atitudinea noastra conteaza enorm. Nu trebuie decat sa stiti ce vreti de la viata si ulterior sa luptati pentru acele lucruri. Nu trebuie sa exageram sa visam cu ochii deschisi dar e foarte bine sa stii ceea ce ai de facut ca sa stii si in ce sens sa mergi. Calea ta ti-o croiesti tu nu altcineva. Nu trebuie sa iti pese de parerile nimanui caci nimeni nu a fost in locul tau sa stie cine esti, ce gandesti si ce iti doresti. Tu detii controlul si doar de tine depinde ceea ce vrei sa faci mai departe cu viata ta. 

Fa ceea ce vrei ,ceea ce iti place ,ceea ce simti tu ca este bine pentru tine! 

Starea ta de spirit trebuie sa fie intotdeauna una buna deoarece tot ceea ce iti propui poti realiza. Trebuie sa ai un scop pentru care traiesti si sa urmaresti sa ti-l atingi . Satisfactia? O sa fie una majora cand vei realiza ca ai reusit tot ceea ce ti-ai propus prin fortele proprii. 

Vreau sa vad lumea mai buna, mai sufletista ,mai optimista ,vreau zambete ,vreau fericire. Traim intr-o tara "murdara " tocmai pentru ca nu facem nimic in acest sens. 

Vrei ceva mai bun pentru copilul tau si pentru familia ta? Cu siguranta ca da asta ne dorim toti. 

Pentru familia ta tu trebuie sa fii baza sa lupti in pofida tuturor lucrurilor negative de care ai parte si care stim ca sunt inevitabile in viata. Fa miscare , plimba-te ca sa ramai sanatos la minte , pune mana si calatoreste cunoaste persoane noi ,interactioneaza cu cei din jurul tau ,zambeste ,asculta muzica,canta ,fa sport ,danseaza ,citeste o carte buna care sa te ajute sa acumulezi cunostiinte noi de care sa fii mandru ,fa o scoala ca nu strica chiar daca nu mai esti apreciat pentru acest lucru ,creeaza-ti calea ta prin lume si nu te plafona! Lupta omule ca e asa de frumoasa viata cand stii ce vrei si primesti zi de zi putina satisfactie pentru tot ceea ce faci. 

E frumos sa lupti , sa construiesti si sa visezi uneori :) .Nimic nu este imposibil de realizat atata timp cat ai vointa. Eu vreau sa fie bine si tind sa cred faptul ca se poate si in tara noastra sa facem ceva. 

Avem o tara frumoasa , bogata pe care nu o apreciem si sunt convinsa de faptul ca si in tara noastra ne putem realiza din punct de vedere profesional si putem sa traim alaturi de copiii nostri fara sa mai suportam distanta din diverse motive. 

Plimba-te prin sufletul tau si vezi ce iti lipseste si da-ti seama ca esti om si nu iti permite ca sa treaca viata pe langa tine degeaba . 

Va pupa prietena voastra virtuala, 

Viorica Ungureanu . 

 

Vizualizări: 337 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0