Acasă » 2010 » Mai » 27 » Ioan Ovidiu Sabău a demisionat !!!
1:18 AM
Ioan Ovidiu Sabău a demisionat !!!

Ioan Ovidiu Sabău a demisionat din funcţia de antrenor al echipei FC Timişoara




Managerul sportiv al clubului FC Timişoara, Daniel Stanciu, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul echipei bănăţene, Ioan Ovidiu Sabău, a demisionat din funcţia sa.

"Sabău a demisionat, l-a sunat pe domnul Iancu şi a spus că nu vrea să mai continue. Nu ştiu mai multe detalii, însă eu cred că de la chestia cu suporterii care nu-l mai doreau la echipă a decis asta", a spus Stanciu.

Oficialul clubului FC Timişoara a afirmat că va încerca să-l convingă pe preşedintele Marian Iancu să aducă un antrenor străin la gruparea bănăţeană. "Eu personal îmi doresc un antrenor din străinătate. Voi încerca să-l conving pe domnul Iancu şi să aducem un antrenor străin. Primii pe listă ar fi Trombetta (n.r. - Maurizio Trombetta, fost tehnician la CFR Cluj) şi Bergodi (n.r. - Cristiano Bergodi, fost tehnician al Stelei), însă oricând pot apărea nume noi", a adăugat Daniel Stanciu.

Ioan Ovidiu Sabău a antrenat un sezon pe FC Timişoara, ajungând la gruparea bănăţeană în vara anului 2009, de la formaţia Gloria Bistriţa.


Vizualizări: 340 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: