Acasă » 2011 » Septembrie » 7 » Lady Gaga, aşa cum nu ai văzut-o până acum.Cum arată vedeta fără machiaj ...
6:22 PM
Lady Gaga, aşa cum nu ai văzut-o până acum.Cum arată vedeta fără machiaj ...
Lady Gaga, care în mod normal şochează prin ţinutele pe care le poartă şi prin machiajul strident, a realizat o şedinţă foto fără machiaj.

Vedeta în vârstă de 25 de ani a pozat fără machiaj pentru revista Harper's Bazaar şi a acordat un interviu în care a vorbit despre persoana care se află în spatele costumelor, scrie dailymail.co.uk.

"Chiar dacă port mult machiaj sau nu port machiaj deloc, sunt întotdeauna aceeaşi persoană în interior", a declarat artista.


Lady Gaga, ale cărei apariţii sunt întotdeauna extravagante, a declarat pentru Harper's Bazaar că ţinutele sale fac parte din arta pe care o face şi din imaginea pe care şi-a ales-o.

"Cred că artificiul este noua realitate. Trebuie să fii sincer la maxim în ceea ce faci. Cred că ceea ce este minunat la publicul meu este că se aşteaptă la ceva ieşit din comun de la mine", a spus artista.

Vedeta spune că atunci când este dezbrăcată se simte la fel de bine ca în momentele în care poartă ţinutele ciudate care au făcut-o celebră.

Lady Gaga este cunoscută pentru apariţiile sale extravagante şi pentru ţinutele pe care le poartă. Cântăreaţa a apărut la un eveniment monden purtând o ţinută alcătuită din voal, pe sub care a avut doar o pereche de chiloţi. Vedeta şi-a acoperit doar părţile intime, iar chiloţii au fost accesorizaţi cu spini metalici. În cadrul unei emisiuni TV, Gaga a şocat audienţa când şi-a dat jos peruca verde pe care o purta şi a cântat la pian cheală. La un alt eveniment, Gaga a purtat o rochie realizată din bucăţi de carne.

Lady Gaga a deschis gala MTV Video Music Awards (VMA) de la Los Angeles, deghizată în bărbat, şi a cântat piesa "You and I" . Artista americană a fost acompaniată de un grup de dansatori şi de Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen. Cântăreaţa a dansat pe pianul ei şi a aruncat cu spumă de bere în aer pentru a sărbători evenimentul.

Vizualizări: 353 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: