Acasă » 2011 » Decembrie » 24 » " Sa discutam cu cartile pe fata "
10:40 PM
" Sa discutam cu cartile pe fata "
Buna seara tuturor ! In aceasta seara in Ajun de Craciun m-am decis sa dezbat "cu cartile pe fata "un nou subiect si anume : Familia ,Iubirea si Realizarile de-a lungul anului trecut . In cele ce urmeaza o sa va detaliez toate aceste subiecte ca un tot unitar.
Familia reprezinta cel mai frumos ,cel mai minunat lucru pentru noi.Doar ei sunt cei ce ne iubesc,ne respecta ,ne acorda sprijinul lor neconditionat ,doar ei suny cei ce ne doresc cu adevarat binele.
Iubirea este ceva sfant ,sublim ,minunat ,pur,curat si simplu.
Iubirea ne inalta ,ne da puterea de a merge mai departe ,de a crede in noi si respectiv in visele noastre ...In zilele noastre , este foarte greu sa ajungi sa cunosti o persoana sincera ,onesta si mai ales curata sufleteste...Un om alaturi de care sa traiesti,sa iubesti ,sa te bucuri de viata ...sa te poti destainui...cuiva...caruia sa ii pese cu adevarat de tine sa nu rada de lacrimile si necazurile tale.
O astfel de persoana o cautam cu toti insa nu toti avem norocul sa o si gasim dat fiind faptul ca astfel de persoane sunt foarte rare,poate chiar unice .
Personalitatea si caracterul lor frumos ii face sa fie unici. In principiu ,lucrurile par ca fiind foarte simple insa ele sunt de o complexitate majora . De ce ? Tocmai pentru faptul ca lucrurile simple sunt de fapt cele mai complicate . A fi simplu ca om este un lucru foarte complicat .
Sufletul reprezinta adevarata comoara ce ne calauzeste pasii zi de zi ...toate actiunile pe care le intreprindem provin din sufletul si mintea noastra . Mintea gandeste iar sufletul actioneaza.Nu ne putem opune starilor noastre sufletesti...In ce constau realizarile anului trecut ?
 In tot ceea ce noi am facut ,in toate activitatile in care ne-am implicat ,tot ceea ce ne-am propus si am si realizat...Realizarile reprezinta insusi activitatile in sine...
Aceasta seara ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa dar din pacate nu s-a dovedit ca fiind chiar asa .Motivul pentru care spun asta este mai putin important.Cu adevarat importanta este semnificatia Craciunului si nu a problemelor noastre.Cel mai trist lucru este faptul ca ma simt singura desi ma aflu in sanul familiei.Cel mai trist lucru este faptul ca nu ma simt inteleasa si iubita tocmai de persoanele pe care le iubesc cel mai mult . Ma simt singura si absenta intr-o lume in care totusi traiesc ...Dar nu despre asta vroiam sa va vorbesc acum.
Semnificatia Craciunului pentru mine este una majora si as fi dorit ca in aceasta sfanta zi sa fiu inconjurata de persoanele pe care inca le iubesc dar care nu m-au apreciat si m-au ranit pentru ca si eu la randul meu sa le ranesc din durere cu vorbe grele.
Acum ma aflu in camera mea si va scriu voua cu lacrimi in ochi aceste randuri.
Ma tot uit imprejurul meu si constat ca sunt singura . Vreau sa va scriu ceva cat mai frumos poate din dorinta de a va bucura si de a va crea o stare de bine dar sunt atat de suparata incat nu sunt capabila sa formulez nici macar o idee buna.
Vreau sa rad si daca o fac ma simt falsa !Dintr-o data m-a cuprins o stare de melancolie...Ce usor se poate trece de la o stare la alta ! De la niste simple vorbe la niste fapte si lacrimi amare varsate la nesfarsit ...De parca ar mai conta ceva .Oricum cu toti sunteti dominati de putere si interese materiale.Uneori stau si ma gandesc oare pentru cine mai scriu ?
Mai exista vreo persoana care sa citeasca si sa si inteleaga cu adevarat ceea ce vreau sa spun ?
Va raspund tot eu : Nu ,nu mai exista ! . In afara de a rade si "a va simti bine " pe seama altora
altceva nu stiti ...Nu mai stiti sa ascultati decat sa catalogati ! Sa puneti etichete gresite ! E usor sa interpretam lucrurile precum vrem noi ...Sau poate ca unii dintre noi asa ne simtim impliniti ranindu-i pe altii.Cel putin acum,in ultimul ceas incercati sa fiti mai buni ,mai intelegatori chiar daca unii dintre voi nu intelegeti insemnatatea acestor cuvinte macar incercati ! Eu nu sunt in masura sa va dau sfaturi dumneavoastra dar macar incerc sa sper la o lume mai buna .
E dreptul meu nu ? E viata mea si vreau sa lupt pentru ea oricat mi-ar fi de greu ...Vreau sa fiu eu cea care am fost mereu .Vreau sa simt ca viata mea capata culoare si sens.Vreau sa arat cine sunt ! .
Imi doresc acest lucru din suflet pentru ca doar o viata am si nu am de gand sa renunt asa de usor la ea pentru niste persoane ce nu isi merita locul de langa mine ...
Vreau in continuare sa plang daca asta simt ,vreau sa iubesc cu toata fiinta mea chiar daca o sa mai fiu dezamagita ,vreau sa rad nebuneste ,vreau sa cant si sa incant persoanele care mai au o farama de speranta in suflet asa ca mine...Vreau sa scriu pentru ca asta imi este menirea...
Atunci cand scriu imi descarc durerea din suflet ...Rana ce ma imbolnaveste treptat este vindecata astfel.
Vreau sa zambesc ,vreau sa alerg ,sa ma bucur de fiecare zi ca si cand ar fi ultima . Asta sunt eu ! putin nebuna dar in acelasi timp serioasa atunci cand este cazul.Dincolo de aparente sunt si eu om ! Si chiar daca e greu o sa reusim ! .
Cam asta este ceea ce imi doream sa va scriu cel putin deocamdata ! .
Va doresc "Sarbatori fericite " tuturor ,La multi ani fericiti si plini de impliniri atat pe plan profesional cat si sentimental.Numai bine ! Sa aveti parte de sanatate multa ! .
Sa aveti parte de sanatate cu sacul , iubire cu tarna si bani cu carul ...
Numai lucruri bune si frumoase ca sufletele voastre !

                                  Cu respect , a dumneavoastra prietena  Yka ...

Vizualizări: 429 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
2 yka  
0
Buna Vali ! Iti multumesc frumos pentru comentariul tau si mai ales pentru faptul ca mi-ai citit articolul ceea ce semnifica faptul ca ti-ai aratat intr-o oarecare masura interesul fata de munca mea . Iti multumesc pentru sfaturi o sa tin cont de ele si cu siguranta se va face dreptate intr-o buna zi ! Numai bine iti doresc !

1 Vali  
0
Yka.... crede-ma nu ai motive sa fii trista..stiu,este usor sa comentezi din afara.Viata ne ofera si bune si rele.Asta-i farmecul ei-sarea si piperul-Trebuie sa fim pregatiti pentru orice...

Prenume *:
Email *:
Cod *: