Acasă » 2010 » Iunie » 9 » Traficanţi de droguri care distribuiau heroină în sectoarele 1 şi 6 din Capitală, arestaţi
10:57 AM
Traficanţi de droguri care distribuiau heroină în sectoarele 1 şi 6 din Capitală, arestaţi
Trei membri ai unei grupări de trafic şi consum de droguri care distribuiau heroină în sectoarele 1 şi 6 din Capitală au fost arestaţi, la locuinţele acestora fiind găsite în urma percheziţiilor 200 de doze de heroină.

Poliţişti antidrog au început în ianuarie investigaţiile în cazul reţelei de traficanţi de droguri, care distribuia heroină în sectoarele 1 şi 6 din Capitală, se arată într-un comunicat de sâmbătă al Poliţiei Române.

Joi, poliţiştii antidrog au făcut două percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor Petruţa C. (27 de ani) şi Aurelian U. (36 de ani), din Bucureşti, unde au găsit 3.350 de lei şi 117 doze de heroină.

Extinzând cercetările, anchetatorii au efectuat o nouă descindere, la o altă adresă din Bucureşti, unde a fost depistat Ionel N., în urma percheziţiei domiciliare fiind găsite 79 de doze de heroină.

Cei trei au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de combaterea a criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

În luna aprilie, în urma unor percheziţii în Capitală, au fost identificate şi reţinute alte 18 persoane, dintre care 16 sunt cercetate în prezent în stare de arest.

Cei 18 membri ai grupării infracţionale sunt suspectaţi că, în perioada februarie - martie 2010, au distribuit diferite cantităţi de heroină şi comprimate de metadonă, în principal în sectorul 1 din Capitală, în zona Gării de Nord, Griviţa şi Bucureştii Noi.

Atât la percheziţiile din aprilie, cât şi în cadrul activităţilor specifice desfăşurate ulterior de către oamenii legii au fost descoperite şi ridicate pentru cercetări aproximativ 100 de grame de heroină, peste 450 comprimate de metadonă, aproximativ 3.500 de lei de lei şi 1.175 de euro, bani care ar proveni din traficul de droguri, precum şi diferite materiale folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor, telefoane şi cartele SIM, a precizat Poliţia Română.

Vizualizări: 107 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: