Acasă » 2010 » Iunie » 3 » Trei pedelisti timiseni au votat motiunea PNL
11:30 PM
Trei pedelisti timiseni au votat motiunea PNL

Trei deputati ai Partidului Democrat Liberal, filiala Timis, au votat motiunea  care a fost depusa si supusa votului, astazi, in Camera Deputatilor. Este vorba despre Gheorghe Ciobanu, Marius Dugulescu si Stefan Dragulescu.Cei trei au vrut, de fapt, sa traga un semnal de alarma pentru lipsa de comunicare cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.

„Da, am votat motiunea depusa de PNL la Camera Deputatilor. Votul nostru a reprezentat un semnal pentru lipsa de comunicare a ministrului Sebastian Vladescu, cu grupul nostru parlamentar. Am avut un calcul precis si am stiut ca motiunea nu va trece. Ministrul Sebastian Vladescu nu s-a consultat cu noi pentru a gasi solutii pentru aceasta perioada de criza. La solicitarile noastre, au venit la discutii atat premierul Emil Boc, cat si presedintele Traian Basescu, insa ministrul Vladescu nu a catadicsit sa vina la grupul parlamentar. Masurile anticriza consider ca sunt cele mai bune in acest moment si sunt convins ca motiunea de cenzura a PSD va cadea si ea, in Parlament”, a declarat Gheorghe Ciobanu.

Motiunea simpla a liberalilor, intitulata "Programul Basescu - PDL = curbe de sacrificiu pentru romani!” , a fost respinsa de plenul Camerei Deputatilor cu 143 de voturi impotriva si 130 pentru.

Si PSD a depus la Parlament o motiune de cenzura, la adresa Guvernului, intitulata „1000 de zile de haos – Sfarsitul guvernarii de dreapta”. Aceasta se va dezbate in zilele urmatoare in Parlament.


Vizualizări: 324 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: