Acasă » 2014 » Februarie » 1 » Unele lucruri ne schimba atat de mult ...
5:18 PM
Unele lucruri ne schimba atat de mult ...
Buna ziua . Ce mai faceti ? Imi cer scuze datorita faptului ca nu v-am mai scris de ceva timp dar dupa cum stiti am fost foarte ocupata cu toate activitatile in care sunt implicata . A mai trecut un an si acum am luat-o de la capat . Viata este foarte schimbatoare ,pe zi ce trece realizam cat de repede se petrec anumite lucruri si cat de mici suntem in lumea in care traim. Muncim,iubim ,pierdem timpul aiurea cu lucruri nefolositoare si realizam ca suntem niste straini intr-o lume in care totusi traim. Suntem plini de sperante si visam la lucruri imposibile .Suntem diferiti si unici prin definire . Suntem noi dornici de experiente noi si de o viata ceva mai previzibila decat pare . 
Astazi m-am decis sa va mai scriu cate ceva dat fiind faptul ca nu v-am mai scris demult .Sincera sa fiu nici nu stiu ce anume sa va scriu tot ce stiu este faptul ca acum mai mult ca niciodata simt ca lucrurile au luat un fagas normal pentru mine.Ma simt implinita ,fericita si mai ales iubita . Realizez cate lucruri se pot intampla de pe o zi pe alta si cat de mult aceste lucruri ne pot schimba dorinta de a trai de a lupta in aceasta jungla in care traim.
Acum mai mult ca niciodata stiu ce inseamna viata ,iubirea si sensul adevarat al tuturor celor ce ni se intampla.
Pana sa se petreaca anumite lucruri care sa ne marcheze intr-o oarecare masura nu realizam ceea ce este cu adevarat important si mai de pret in viata . 
Emotiile unor lucruri aparent simple ne transforma in niste persoane puternice cu dorinte iesite din comun ,cu pofta de viata si lupta continua . 
Multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a acordat prilejul sa traiesc aceste stari sa simt ce inseamna sa cunosc adevaratul sens al lucrurilor si vietii in sine. 
Viata inseamna iubire ,fara iubire nu putem trai .Suntem prea ocupati cu lucruri aparent importante si uitam sa traim pentru ceea ce este mai frumos si ceea ce ne face sa devenim cu adevarat " oameni " . 
Iubirea este un sentiment maret ce ne ofera satisfactia trairii unei vieti in pofida a tot ceea ce ne doboara .
Motivul pentru care ma simt cu adevarat implinita esti tu iubirea mea caci de cand te-am cunoscut am realizat importanta unui om bun in viata mea ,cat de mult m-ai schimbat ,cat de mult m-ai facut sa te iubesc intr-un interval de timp atat de scurt ,a fost dragoste la prima vedere lucru in care sincera sa fiu nu am crezut niciodata dar stiti cum se spune niciodata sa nu spui niciodata ! 
Tie iti dedic aceste randuri caci tu esti si vei fi mereu in inima mea orice s-ar intampla.Tu mi-ai oferit iubire,respect ,incredere absoluta tu esti tot ceea ce imi doresc .
Tot ceea ce mi-ai oferit si imi oferi neincetat este ceea ce simti ...esti unic si de aceea te iubesc enorm.
Datorita tie lupt in continuare ,datorita tie traiesc plina de optimism ,plina de viata ...esti o persoana deosebita ce mi-a schimbat viata in bine ...Iti multumesc pentru simplitatea si bunatatea ta si imi doresc sa fiu cu tine o viata intreaga...Intr-o buna zi toate planurile noastre se vor concretiza caci nu ma voi lasa pana nu iti voi demonstra ca merit sa fiu in viata ta . 
Tu imi dai puterea sa zambesc...Doar tu iubirea mea ...Tu mi-ai oferit mai mult decat si-ar fi dorit cineva in toata viata sa . Asta inseamna iubirea pentru mine...Sinceritate ,incredere ,respect ,devotament,ajutor .
Va pup si am sa revin cat mai curand cu noutati ...Va doresc numai bine . 

Cu respect a dvs . prietena , Yka . 
Vizualizări: 382 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0