Acasă » 2010 » Mai » 18 » Vaselina cosmetică – o noutate pentru noi, un obicei în lume
1:35 PM
Vaselina cosmetică – o noutate pentru noi, un obicei în lume

Când auzi termenul „vaselină” gândul te poartă la mecanici auto murdari din cap până în picioare de ceva negru şi unsuros. Ei bine, scapă de această imagine de coşmar şi deschide-ţi mintea pentru a-ţi însuşi un nou concept din domeniul industriei cosmetice.

Vaselina cosmetică este o noutate în raioanele româneşti de profil, dar este deja un produs nelipsit din dulăpiorul de produse beauty ale femeilor din celelalte ţări europene şi nu numai. Poate că prima senzaţie pe care o vei resimţi la atingerea acestei substanţe va fi una nu tocmai plăcută, întrucât consistenţa unsuroasă şi foarte densă a vaselinei cosmetice nu se asociază în mintea noastră, deocamdată, cu ideea de minune a naturii. Nu fi reticentă ci îndrăzneşte să încerci vaselina cosmetică şi vei descoperi în ea un produs multifuncţional de care nu te vei mai putea despărţi pentru că:

1. este un hidratant excepţional, mai ales pentru buze, în special când este ori foarte frig ori extrem de cald;
2. o cremă de noapte minunată; dacă vei reuşi să te obişnuieşti cu senzaţia că ai un corp străin pe faţă vei descoperi că tenul tău devine „pe noapte ce trece” tot mai ferm, mai tânăr şi mai strălucitor;
3. un rimel care nu încarcă şi nu pătează; îţi poţi modela, arcui, îmbogăţi şi hidrata genele fără să le agresezi folosind o mascara;
4. un ajutor în machiaj, mai ales pentru redarea efectului de smokey eyes (aplici dermatograf după care, cu un tampon demachiat îmbibat uşor în vaselină, poţi întinde uniform conturul negru).

În afară de toate aceste beneficii, vaselina cosmetică poate constitui un ingredient senzaţional în crearea propriilor tare reţete cosmetice (măşti sau creme), adăugându-i extracte din plante, fructe sau picături de uleiuri esenţiale şi de ce nu un pic de ulei de măsline. Vaselina cosmetică este un produs remarcabil pe care îţi recomand să-l încerci şi să ne împărtăşeşti apoi părerea ta în acest sens.


Vizualizări: 433 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: