Acasă » 2018 » Decembrie » 20 » Viorica Giaba, în discuție liberă
8:24 PM
Viorica Giaba, în discuție liberă

Rutina mea zilnică / Despre planurile anului 2019 / Lista "To Do"

 
  
Bună! Astăzi o să vă povestesc câte ceva din viața mea și m-am gândit să abordez subiectul ce poartă denumirea "Rutina mea zilnică". O să vă povestesc o zi obișnuită, o zi mai puțin aglomerată, o zi în care îmi permit să îmi aloc timp și pentru mine. 

 
În ce constă rutina mea zilnică?

 
Primul lucru pe care îl fac pe stomacul gol este să consum apă.  
Nu mă apuc să mănânc imediat ci încep să mă ocup de curățarea tenului cu apă micelară sau apă oxigenată. 
După curățarea tenului în profunzime îmi aplic o cremă tratament pentru tenul gras pe care o las să acționeze jumătate de zi și ulterior înlătur această cremă prin demachiere.  
În decursul zilei mănânc doar de 2 ori. Sunt în stadiul în care încerc să fac schimbări majore în viața mea. 
Cei drept, nu îmi plac schimbările radicale, drastice, cel puțin nu atunci când vine vorba despre corpul meu.  


Alimentele la care am renunțat?

   
Am redus semnificativ dulciurile și am renunțat (sper eu) definitiv la orice tip de suc.  
Acest fenomen se întâmplă de aproximativ 2 luni. Consum doar sucuri făcute în casă, limonada cu mentă este preferata mea. 
Dat fiind faptul că sunt în plin proces de schimbare, am început un tratament nou pentru ten, îmi realizez singură în casă măștile și doar cu ingrediente naturale, am optat și pentru administrarea unor capsule de detoxifiant natural de la Dacia plant și pentru o curățare în profunzime pe interior am început o cură cu ceai din plante medicinale de la Fares. 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Îmi doresc să îmi schimb întrutotul alimentația, să pierd 10 kg :)) anul viitor și nu în ultimul rând vreau să fiu o mămică sănătoasă, energică.....  
Mi-am reluat toate pasiunile și sunt susținută în acest sens de către prietenul meu. 
Anul viitor mă așteaptă cu multe proiecte de pus în plan, de concretizat.  
Cu privire la asta voi realiza un episod nou de vlog la începutul anului viitor pentru a vă ține la curent cu toate noutățile. 
Anul 2019 ne va aduce siteul nou al companiei noastre conceput de către prietenul meu, detalii privind work-shopurile de care vă vorbeam în episoadele anterioare de vlog și cursurile de administrare pe care le voi realiza în decursul anului viitor.  
Ca să nu mai deviez de la subiect, astăzi vă scriu “reteta unei masti” pe care o folosesc în prezent. 
Recomand utilizarea bicarbonatului de sodiu + miere + zeamă de lămâie.  
Amestecați ingredientele specificate mai sus și le aplicați pe tenul curat (prin masaj).  
Tenul o să devină ușor iritat dar trebuie să lăsați masca să acționeze pe ten minim 15 minute după care clătiți. După clatirea măștii,  veți avea senzația unui ten foarte uscat.  
Această mască acționează ca un tratament tip peeling chimic.  
De menționat faptul că nu este la fel de dur ca și tratamentul cu peeling chimic din cadrul saloanelor de înfrumusețare.  
Am optat pentru tratamentul cu peeling chimic în urmă cu 12 ani. Am urmat acest tratament dur aproximativ 4 ani. Pielea mea era foarte iritată după tratament și pentru a îl suporta în timpul acționării sale medicul îmi aplica apa termală pe față. Impresia pe moment era că “ti-a dat cineva foc la față”  și chiar aveai impresia că îți arde fața din cauza usturimii puternice pe care ți-o provoca. 

Recomandări / Planuri 2019:

  1. Consumați minim 2 L de lichide zilnic: apă plată, ceaiuri, sucuri naturale făcute în casă. 
  2. Aveți grijă de tenul vostru în fiecare zi.  
  3. Faceți pauze de la machiaj. Eu fac astfel de pauze destul de des și minim de câte o săptămână. În acest interval de timp nu mai folosesc deloc machiaj și îmi tratez tenul corespunzător. 
  4. Faceți sport sau orice altă activitate care vă face plăcere. Eu dansez, cânt, scriu, citesc, călătoresc minim de 2 ori pe lună, fac cumpărături, gătesc, ascult muzica preferată, fac ceea ce îmi place și mă face să mă simt fericită. În 2019 o să optez pentru un abonament la sală și înscrierea la un curs de dans. La cursul de dans nu o să fiu singură deoarece tocmai prietenul meu a venit cu această idee. 
  5. Un alt tip de sport pe care îl practic ocazional (dacă pot să zic așa) ar fi boxul, deși în copilărie am mers la cursuri de karate. De ce box? Prietenul meu a participat la campionate de box, a practicat acest sport câțiva ani buni și exersăm împreună la sala de box pe care acesta o deține.  
  6. Să cunoști tehnicile de apărare nu strică nimănui! 
  7. Anul 2019 aduce cu el și un SRL. Detaliile le vom oferi pe parcurs.  
  8. Anul 2019 vine cu înregistrarea unei piese (cover).  

Cu siguranță ar fi multe de spus, dar prefer să mă rezum la atât.  
Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!  
Vă mulțumesc pentru vizualizările voastre din episoadele mele de vlog. 
Revin cu noutăți pe măsură ce o să le am.  
Prefer să vă întâmpin cu surprize și să vedeți proiectele noastre atunci când sunt finalizate decât să anunțăm lucrurile prea devreme și ulterior să mai dureze procesul de finalizare.

 
 Vă pupăm!  
  
 Cu respect, 
 Viorica Giaba 

 


  


  
  

Vizualizări: 377 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0