Acasă » Articole » Articolele mele

Nisipurile de aur
Nisipurile de aur" reprezinta perla litoralului Bulgaresc, un fel de Mamaia autohtona, numai ca aici investitile enorme din ultimii ani au ridicat cu adevarat aceasta statiune la un nivel de lux.
Statiunea bulgareasca "Nisipurile de Aur" ofera o fasie de plaja cu o lungime de aproximativ 3500 m si o latime ce ajunge pe alocuri pana la 100 m, nisipul este fin si placut la atingere iar apa este limpede si linistita, sezonul turistic incepe in luna mai si tine pana in luna octombrie, temperatura medie fiind de 27 oC iar cea a apei de 24oC.

Nisipurile de aur: Locatie si divertisment
Statiunea este situate la doar 17 km de Varna si 15 Km de Albena, oferind numeroase modalitatii de recreere si distractie atat pentru tineri cat si pentru familii.
Puteti alege sa faceti o "Croaziera a piratilor", sa vizitati turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul, manastirea Aldaja, excursii la izvoarele minerale, sau sa vizitati orasul medieval Nessebar.
Statiunea mai ofera posibilitatea practicarii sporturilor nautice, tratamente balneo-climaterice, etc. Plimbarile cu bicicleta, atv'urile, cursurile de echitatie, golful, bowling'ul si tenisul reprezinta si ele o alternativa pentru petrecerea timpului liber.

Nisipurile de aur: mancare bulgareasca si cazare
Puteti incerca cu incredere mancarea traditionala bulgareasca sau cea cu specific pescareasc in numeroasele restaurante din statiunea Nisipurile de aur, cofetariile si fast-foodurile sunt si ele o solutie dastul de ieftina. Distractia pe timpul noptii este asigurata de pub'urile si discotecile aflate pe malul marii.
Cazarea se poate face in cele peste 100 de hoteluri si vile de 4 si 5 stele, conditile oferite fiind de cea mai buna calitate, hotelurile avand piscine proprii, baii proprii, TV si mini-bar.
Alte solutii de cazare de loc de neglijat ar mai fi pensiunile, apartamentele in regim hotelier sau cazarea in bungalowuri.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: yka (05.29.2010)
Vizualizări: 91 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: