Acasă » 2012 » Aprilie » 7 » "Arta de a invinge "( o atitudine pozitiva poate contribui in mod semnificativ in viata dumneavoastra).
1:46 AM
"Arta de a invinge "( o atitudine pozitiva poate contribui in mod semnificativ in viata dumneavoastra).
Buna seara tuturor ! Ce mai faceti ? Imi cer scuze datorita faptului ca nu v-am mai scris demult dar dupa cum va dati si dumneavoastra seama am fost .foarte ocupata atat cu noul job cat si cu toate activitatile pe care le intreprind .
Astazi m-am decis sa dezbat un nou subiect ce poarta denumirea " Arta de a invinge " . In cele ce urmeaza o sa va detaliez acest subiect in ansamblul sau .
Dupa cum va spuneam si intrunul dintre articolele anterioare " Atitudinea conteaza ! " .
Un comportament adecvat , increderea in sine este esentiala si constituie o baza importanta pentru a triumfa .
Eu consider ca orice lucru are o rezolvare daca avem incredere in noi . Increderea constituie " cheia succesului ".
In cele ce urmeaza o sa va specific cativa pasi de care dumneavoastra ar trebui sa tineti cont si anume :
- Un prim pas important il constituie atitudinea dupa cum v-am mentionat si anterior ;
Un alt aspect important il constituie comportamentul si respectiv educatia . Educatia este ca un pom fructifer .
Atitudinea pozitiva poate contribui in mod benefic in viata dumneavoastra . De-a lungul anilor am invatat un lucru foarte important si anume faptul ca oricat de greu mi-ar fi sa nu renunt .
In pofida tuturor lucrurilor rele si negative de care am avut parte eu am mers mai departe . Dupa cum am scris si candva un citat : " Nimic nu este imposibil de realizat atata timp cat ai vointa  " .
Daca suntem sanatosi si increzatori putem realiza multe lucruri frumoase .
Increderea si atitudinea se completeaza una pe cealalta . Ba chiar as putea spune faptul ca pot constitui " un tot unitar " . A fi intelept si a adopta o atitudine adecvata nu este o arta . A avea incredere absoluta ,a nu renunta la ceea ce ne dorim si ne propunem constituie o adevarata lupta asa cum imi place mie sa si spun ca viata este o lupta continua din care numai cei puternici ies invingatori .
Eu tind sa cred faptul ca desi uneori lucrurile nu par ca fiind in favoarea noastra prin munca treptat putem obtine totul. Munca este o activitate ce ne ofera posibilitatea de a ne afirma ,de a pune in practica cunostiintele pe care le avem si de a dobandi si o oarecare experienta ce ne va servi mai devreme sau mai tarziu in viata de zi cu zi .
Stiti ce se spune ? Deciziile ne apartin in totalitate noua ... In orice domeniu experienta cat si modul in care abordam lucrurile sunt esentiale .
Daca nu avem experienta o dobandim in timp prin munca . Viata nu este usoara dar reusita consta in puterea pe care noi o avem de a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva .
Gandurile pozitive atrag raspunsurile afirmative . Indiferent de gravitatea problemelor pe care le avem , totul tine de taria de caracter de care noi dam dovada ... Pana la urma ce nu ne omoara ne intareste.
Cu siguranta toate lucrurile negative de care am avut parte vor contribui mai devreme sau mai tarziu in sens pozitiv in viata noastra . Si cand spun asta fac referire la faptul ca ne ajuta sa dobandim in timp un caracter puternic .
Vizualizări: 357 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: