Acasă » 2010 » Noiembrie » 28 » Marian Drăgulescu promovează gimnastica în Africa de Sud
8:34 PM
Marian Drăgulescu promovează gimnastica în Africa de Sud
Marian Drăgulescu va participa la "Bumbo Gymnastic Cup", în 3 şi 4 decembrie, o competiţie organizată în Africa de Sud, pentru a promova gimnastica artistică, ritmică şi probele de trampolină.

Multiplul medaliat Marian Drăgulescu se numără printre invitaţii speciali, alături de el, la concursul programat în 3 şi 4 decembrie, la Matsport Centre din Tshwane, urmând să mai participe şi sportivii Daniel Rădeanu, Maria Răuţă şi Irina Păun, împreună cu antrenorii Ştefan Gal şi Cristian Moldovan.

Printre ceilalţi invitaţi speciali se mai află britanicul Luke Folwell (5 medalii la ediţia din 2010 a Jocurilor Commonwealth-ului), sud-africanii Michael Makings şi Jennifer Khwela (medaliată cu argint la Jocurile Commonwealthului).

Potivit anunţului FR Gimnastică, Irina Păun şi Maria Răuţă s-au facut remarcate la turneul "Elite Gym" de la Marsilia, la care au avut prima participare internaţională, deşi au doar 12, respectiv 13 ani.

"Bumbo Gymnastics Cup" programează concursuri de gimnastică artistică, ritmică şi la trampolină, prin care se vizează dezvoltarea gimnasticii în Africa de Sud.

Vizualizări: 354 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: