Acasă » 2010 » Iunie » 30 » Un miliardar rus a plătit un milion de dolari pentru a apărea în noul videoclip lansat de Lady Gaga
7:49 PM
Un miliardar rus a plătit un milion de dolari pentru a apărea în noul videoclip lansat de Lady Gaga
Un miliardar rus în vârstă de 30 de ani a plătit un milion de dolari pentru a apărea în cel mai recent videoclip lansat de cântăreaţa Lady Gaga pentru piesa "Alejandro", potrivit site-ului Life.ru, citat de popeater.com.

Tânărul miliardar rus apare în videoclipul piesei "Alejandro", turnat sub forma unui mini-film cu o durată de nouă minute, purtând o jachetă din piele neagră, în stilul fostelor uniforme ale ofiţerilor nazişti din trupele SS.

Miliardarul rus, un mare admirator al cântăreţei americane, identificat doar după prenumele Arkadi, a confirmat aceste informaţii: "Da, eu sunt în acel videoclip, însă nu pot să dau alte detalii".

Lady Gaga are 23 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga şi-a lansat albumul de debut, intitulat "The Fame", în 2008, însă nu a avut un mare impact asupra pieţei muzicale internaţionale. Dar primele două discuri single - "Just Dance" şi "Poker Face" - au obţinut poziţii fruntaşe în clasamente. Ea şi-a lansat cel de-al doilea album, "The Fame Monster", în noiembrie 2009. Până în prezent, ea a vândut peste 20 de milioane de single-uri în format digital şi peste patru milioane de albume în întreaga lume.


Vizualizări: 342 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: