Acasă » 2010 » Septembrie » 15 » Cum "ştergi" celulita cu radiofrecvenţa
4:51 PM
Cum "ştergi" celulita cu radiofrecvenţa
Cel mai modern tratament corporal, radiofrecvenţa tripolară, care acţionează prin încălzirea stratului superficial de piele, reduce aspectul „pufos” şi „coaja de portocală” în câteva şedinţe de terapie, informează cotidianul Gândul.

Un nou aparat care funcţionează pe bază de radiofrecvenţă tripolară ajută la „ştergerea” celulitei şi la pierderea surplusului de kilograme. Sistemul are două aplicatoare, pe care terapeutul le „plimbă”, cu mişcări circulare, pe zona care urmează să fie tratată, până când temperatura în acea zonă creşte treptat.

„Prin aplicarea energiei Tripollar celulelor de grăsime, rezistenţa acestora sporeşte efectul de încălzire. Astfel, încălzirea selectivă a celulelor grase le accelerează metabolismul natural, cauzând micşorarea acestora prin eliberare de acizi graşi (grăsime lichidă), care sunt, ulterior, eliminaţi prin sânge şi sistemul limfatic. Practic, grăsimea solidă (trigliceridele) stocată în celulele grase (adipocite) se transformă în grăsime lichidă (acizi graşi), care este eliminată apoi din celule”, explică Andra Zebega, terapeut în cadrul unui salon de spa medical din Bucureşti, unde este disponibilă terapia.

Vizualizări: 155 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: