Acasă » 2011 » Februarie » 13 » Fii stralucitoare in 24 de ore
5:30 PM
Fii stralucitoare in 24 de ore
Ce faci? Cum te transformi intr-o printesa?



Pasul 1: la coafor


Este de preferat sa apelezi la specialisti, pentru ca in felul acesta vei face economie de timp, iar rezultatele sunt garantate. Ce faci la coafor: te speli bine pe cap si aplici pe par o masca hranitoare, iti tunzi varfurile si aplici un nuantator. Iti faci manichiura, pedichiura si te epilezi. Nu uita sa-ti ingrijesti sprancenele. In masura in care este posibil ai mai putea incerca 30 de minute de sauna si un masaj. Lucruri pe care, in principiu, la poti face si acasa...

Trucuri:

Nu iti schimba coafura, decat daca esti absolut sigura ca a doua zi va arata perfect si vei fi multumita de imaginea ta. Cea mai buna solutie este sa-ti strangi parul, pentru ca nu exista femeie care sa nu fie avantajata de aceasta formula.
  • Nu te epila folosind ceara sau lama de ras. Prima varianta te poate arde, in al doilea caz exista riscul sa te tai. Scopul tau este acela de a avea pielea perfecta, asa ca cea mai buna solutie o reprezinta cremele pentru epilat, care nu te ranesc si care lasa pielea fina.
  • Nu iti colora unghiile. Alege o manichiura frantuzeasca sau un lac incolor. Sunt cele mai elegante formule.

Pasul 2: mancarea


Trebuie sa incapi si sa te simti bine in rochia ta, motiv pentru care nu trebuie sa fii deloc balonata (este una dintre cele mai suparatoare si mai des intalnite suferinte ale femeilor), asa ca trebuie sa ai mare grija ce mananci. In plus, o zi de dieta poate insemna uneori, chiar si doua-trei kilograme mai putin, daca reusesti prin metode naturale se elimini surplusul de apa din organism. In consecinta iata meniul unei zile care precede Ziua Z!

Trucuri:

O cafea cu lapte, fara zahar, dimineata si doua batoane proteice - combinatia are efect diuretic si laxativ.
La pranz, o telina potrivita, rasa, un praf de sare si sucul de la o lamaie. Pentru un gust bun, poti adauga si un borcan mic de iaurt. Mananca salata incet, impreuna cu o felie subtire de paine prajita. Telina are ca efect absorbtia gazelor intestinale, are efect depurativ si te ajuta sa elimini apa din organism.
Seara: un file de peste la cuptor, un borcan de iaurt si un baton proteic, pentru a-ti asigura necesarul de grasimi si un somn sanatos.
In cursul zilei de transformare bea doi litri de ceai de papadie, neindulcit, in care ai adaugat sucul de la o lamaie. Papadia are efect diuretic.  
Vizualizări: 307 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: