Acasă » 2012 » Decembrie » 8 » Ce a aratat un bebelus nenascut, in timpul ecografiei. Mama: "Copilul acesta imi va face probleme"
12:27 PM
Ce a aratat un bebelus nenascut, in timpul ecografiei. Mama: "Copilul acesta imi va face probleme"
Copiii incep sa faca nazbatii pe la varsta de 2 ani. Nu este si cazul unui bebelus, care si-a surprins parintii inainte sa se nasca. In timpul unei ecografii, copilul a facut un gest care a facut-o pe mama sa roseasca.

Copilul lui Anne-Marie si Ben Roland, din Londra, si-a dovedit "indemanarea”, chiar daca inca nu a venit pe lume. Cand s-a dus la medic in a 28-a saptamana de sarcina, Anna si-a vazut copilul facand gestul vulgar cu degetul din mijlocul.

Medicii au capturat imaginea, iar parintii au izbucnit in hohote de ras cand au vazut ce a facut copilasul care se va naste in curand. Medicii de la clinica unde a fost facuta ecografia au ramas si ei uimiti de ce au vazut, spunand ca, pana acum, niciun copil nu s-a dovedit a fi atat de precoce.

Dupa s-a amuzat copios, mama a devenit serioasa si a spus ca este un pic ingrijorata: "Cred ca vom avea probleme cu el sau ea, daca acum face gestul acesta grosolan. Dar sotul meu este incantat si convins ca va deveni un star rock, cu atitudine”, a spus Anne-Marie.

Vizualizări: 258 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: