Acasă » 2011 » Septembrie » 28 » Anunt important !
4:11 PM
Anunt important !
Buna tuturor ! Ce mai faceti ? Imi cer scuze pentru ca nu v-am mai scris de ceva timp dar dupa cum va dati seama si dumneavoastra am fost foarte ocupata .
Astazi m-am decis ca sa va impartasesc si dumneavoastra o parte din activitatea cu care imi ocup timpul.V-am postat o mica parte din poeziile scrise de mine si cateva povete de viata .Insa tin sa subliniez faptul ca toate acestea nu constituie decat o parte din surpriza pe care v-am pregatit-o.La cererea unui prieten din Bucuresti v-am postat si o parte din Capitolul 2 al cartii "Predestinat la Suferinta ". Sper sa va placa si sa va starneasca interesul astfel incat sa va doriti sa aflati mai multe si sa ajungeti sa si cititi aceasta carte care cu siguranta va v-a capta atentia in mod placut.
In aproximativ o luna o sa va impart invitatiile la Biblioteca Judeteana Slatina .As dori ca toti cei ce v-ati aratat interesul fata de munca mea sa va puteti prezenta si la lansarea cartilor.In curand o sa va ofer mult mai multe informatii referitoare la filmul pe care doresc sa il realizez dupa cartea "Predestinat la Suferinta ". Va promit ca in masura in care pot o sa va ofer cat mai des mult mai multe informatii ....Deocamdata lucrez la cartea de audit : " Interpretari in Audit ". Sper ca pana in ziua lansarii sa o si definitivez. O sa revin in curand cu informatii noi. Va doresc sa aveti parte numai de zile frumoase ca sufletele voastre.Cu respect ,YKA ALINA....
Vizualizări: 362 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: