Acasă » 2012 » Februarie » 4 » Argila si miere pentru frumusetea ta
3:37 PM
Argila si miere pentru frumusetea ta
Transforma argila si mierea in aliatii starii tale de bine! Mierea de albine este folosita in multe produse de ingrijire pentru ca este plina de vitamine si substante hidratante, naturale. In plus, contine un antibiotic natural care indeparteaza si bacteriile in timp ce curata porii.

Pe langa binecunoscutele ei proprietati nutritive, mierea curata epiderma in profunzime si o relaxeaza. Acest masaj este potrivit atat pentru corp cat si pentru ten. El poate avea scop terapeutic sau preventiv, in cazul durerilor musculare acute, al acneei sau pentru prevenirea imbatranirii precoce.

Daca amesteci mierea cu putin zahar brun si cateva picaturi de ulei de masline, ai obtinut exfoliantul perfect pentru picioarele uscate, pentru coate si genunchi. Freaca zonele cu probleme folosind acest amestec si limpezeste cu apa calduta.

De la Cleopatra incoace, argila a fost folosita in cosmetica pentru uimitoarele sale beneficii pentru piele, scalp si in curele de slabire. Argila cambriana, denumita si „Pamantul miraculos”, provine din distrugerea chimica a unor roci, dar are o compozitie asemanatoare cu cea a corpului uman. Acest miracol al naturii actioneaza acolo unde gaseste un dezechilibru si se concentreaza sa remedieze raul. De aceea, este folosita de mii de ani in cosmetica naturala, acasa, in saloanele de infrumusetare sau in compozitia cremelor si mastilor.
Masca Cleopatra, preparata dupa reteta preferata a reginei Egiptului Antic, are in compozitie miere, petale de trandafiri si argila verde. Argila curata perfect pielea si calmeaza iritatiile, accelereaza functiile naturale ale pielii si absoarbe toxinele. Mierea netezeste pielea, iar proteinele redau aspectul sanatos si stralucitor al tenului.

Amesteca o lingura de argila, o lingura de faina de ovaz, o lingurita de miere, doua picaturi de ulei esential de trandafir si doua picaturi de ulei esential de lavanda. Vei obtine o pasta pe care o aplici pe fata si o lasi pana se usuca. La final o clatesti cu apa calda.

Cu putina experienta, veti deveni propriul guru in materie de produse pentru ingrijirea pielii. Povestiti despre aceste retete prietenelor si intalniti-va pentru a le prepara si beneficia impreuna de ele. Veti da lovitura cu spa-ul vostru din bucatarie!

Vizualizări: 351 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: