Acasă » 2010 » Mai » 27 » Britney Spears vrea să fie congelată după moarte
1:00 AM
Britney Spears vrea să fie congelată după moarte


Cântăreaţa americană Britney Spears doreşte să fie congelată după moarte, în speranţa că va putea fi readusă la viaţă peste câteva secole, când tehnologia va permite acest lucru, informează thesun.co.uk.

Cântăreaţa pop doreşte ca trupul să îi fie conservat în nitrogen lichid şi este atât de atrasă de această idee încât doreşte să investească 350.000 de dolari într-o firmă specializată în domeniul criogeniei.

The Alcor Life Extension Foundation este una dintre cele mai vechi companii de acest gen şi a fost înfiinţată în 1972. Pe site-ul companiei se afirmă: "Folosim temperaturi extrem de joase pentru a conserva oameni, cu intenţia de a-i readuce la viaţă, într-o bună stare de sănătate, atunci când tehnologia ne-o va permite".

"Britney are multe obsesii, iar aceasta este ultima dintre ele. Totul a început când cineva i-a spus că Walt Disney a fost conservat de specialişti în criogenie, pentru a fi readus la viaţă în viitor. Bineînţeles, a fost doar un mit, însă ea s-a interesat de numele acelei companii şi a devenit convinsă că această idee merită încercată", a declarat un prieten al artistei americane.

Însă, înainte de a investi sume considerabile în acest proiect, Britney Spears va trebui să îl convingă pe tatăl ei, Jamie, care este administratorul averii cântăreţei.

"Jamie chiar este fericit că Britney se arată interesată de ceva, chiar şi de câteva mici obsesii, mai ales atunci când acestea o ţin ocupată pe internet sau o determină să urmărească Discovery Channel. Dacă va dori să investească în criogenie, Jamie va fi de acord cu acest lucru, însă va accepta cel mult 350.000 de dolari", a adeclarat aceeaşi sursă.

Britney Spears este una dintre artistele cu cel mai mare succes financiar din ultimul deceniu, însă a fost intens mediatizată de presă, în 2006 şi 2007, după ce făcut numeroase gafe şi a manifestat un comportament bizar.

Cântăreaţa s-a ras pe cap în public, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intimă şi a purtat de multe ori o perucă portocalie. Până la începutul lui 2008, Spears a fost internată de două ori pentru evaluare psihiatrică.

După o perioadă nefastă pe plan personal şi profesional, anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Cel mai recent album, "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.



Vizualizări: 351 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: