Acasă » 2024 » Iunie » 21 » Bunătățile de azi, 21.06.2024
7:46 PM
Bunătățile de azi, 21.06.2024

Dragile mele,

Atunci când am puțin timp liber, îl dedic băiețelului meu, Rareș, alături de care bucătăresc, așa cum am făcut și astăzi. Împreună am pregătit un pandișpan cu nuci pecan, șnițele pentru prânz și ciuperci umplute pentru cină.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pandișpanul cu nuci pecan l-am pregătit astfel:

  • 6 căni de făină
  • 6 căni de zahăr
  • cacao
  • 3 ouă
  • zahăr pudră pentru ornat
  • 1 praf de copt
  • nuci pecan (după preferințe)
  • biscuiți vegani pisați/presărați pe deasupra
  • 1 cană de lapte
  • 1 cană de apă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ouăle le-am bătut spumă cu mixerul, încorporând în această compoziție zahărul treptat, făina, praful de copt și cacaua. În funcție de cât de consistentă iese compoziția, am adăugat o cană de lapte de 1,5% grăsime și 1 cană de apă. Nucile și biscuiții pisați i-am presărat pe deasupra compoziției. Am tapetat tava cu unt și am dat compoziția la cuptorul preîncălzit, timp de aproximativ 1 oră, la o temperatură medie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Șnițele: Pentru șnițele, cumpăr piept de pui dezosat, pe care îl trec prin făină și ou și le pun la prăjit. Șnițelele sunt preferatele fiului meu, mai ales că merg perfect lângă mâncărica de cartofi făcută ieri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ciupercile umplute: Sunt preferatele mele. Îmi place să le pun la cuptor, asezonate cu cașcaval și verdeață, după gust.

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zilele trecute, când ne-am întors de la mare, mi-am permis să experimentez ceva nou și am pregătit macaroane cu brânză pentru prima oară.

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă invit cu drag să încercați rețetele mele. Veți fi surprinși de gustul autentic al preparatelor mele!

 

Cu drag, 

Echipa Viorica & Rareș 

 

Vizualizări: 105 | Adăugat de: yka | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0