Acasă » 2012 » Februarie » 8 » " Ce reprezinta cartile pentru mine ? "
3:28 PM
" Ce reprezinta cartile pentru mine ? "
Buna ziua tuturor ! In cele ce urmeaza o sa dezbat un subiect cat se poate de interesant si de important pentru mine . Subiectul are la baza importanta pe care o prezinta cartile pentru mine.Cartile reprezinta izvor de cunoastere,educatie si formare in timp a unui vocabular diversificat . Cartile ne ajuta sa invatam ceea ce este esential in viata . Cu ajutorul lor noi ,oamenii devenim in timp persoane ce se disting foarte usor intr-o multime si cand spun asta fac referire strict la un proverb intelept :"Inteligenta face diferenta ". Si ca o completare a acestui proverb aduc un altul pe care eu l-am scris in urma cu ceva timp in urma constatarilor mele : "Prosti sunt multi , destepti sunt putini ". Pe langa faptul ca acestea indiferent de natura lor sunt surse informationale , ele constituie deasemenea cel mai bun si intelept prieten ,cel mai bun informator ,cel mai bun sfatuitor . Ele contribuie in mod direct sau indirect la formarea noastra ca om . Zi de zi oferindu-ne un plus de cunoastere si adevar ! . Un om citit este un om intelept ,educat ,o persoana de nota 10 ,o persoana bine pregatita ,o persoana ce isi cunoaste valoarea si care nu se preteaza la toate celelalte persoane ce nu sunt capabile sa recunoasca stiinta . Ba chiar as putea asocia o astfel de persoana cu una puternica ,luptatoare si de neinvins . De ce imi permit sa fac o astfel de asociere ?Pentru simplul fapt ca cel ce cunoaste adevarul este cel ce va stii sa faca diferenta dintre bine si rau .
Simplul fapt ca te simti pregatit iti acorda incredere in fortele proprii si esti dispus ca absolut oricand sa mergi mai departe . Cartile reprezinta o adevarata comoara . Cei ce le detin ,cei ce le citesc si mai ales le si inteleg adevarata insemnatate a cuvintelor sunt niste oameni bogati .
Cartile ne hranesc sufletul ,ne ajuta sa intelegem lucrurile de o insemnatate majora . Cartile sunt averi ,comori de nepretuit . Cartile au avut ,au si vor avea mereu o semnificatie majora pentru mine. Indiferent de natura lor ,pe mine m-au atras de partea lor ba chiar as putea spune faptul ca le iubesc . Datorita lor sunt ceea ce sunt acum si ma simt foarte mandra de mine datorita acestui lucru.
Datorita faptului ca am citit ,am invatat foarte multe lucruri frumoase si benefice ,mi-am diversificat cunostiintele si vocabularul meu si tot de aici imaginatia mea bogata mi-a spus : "Daca simti nevoia sa scrii ,sa spui lucrurilor pe nume fara teama ,fa-o ! "Si uite asa am si inceput sa scriu ... nu fac acest lucru 24 din 24 de ore dar atunci cand realizez acest lucru il fac din suflet .
Eu scriu numai cand imi dicteaza sufletul. Si sunt de principiul ca decat sa scrii mult ,des si prost mai bine mai putin dar bun ! . De aici se poate deduce si faptul ca tot ceea ce fac ,fac pentru mine , pentru ca toate aceste lucruri imi hranesc sufletul zi de zi ,pentru ca asa imi place , asa ma simt eu bine fiind deschisa fata de voi prietenii mei . Nu ma intereseaza sa produc mult si prost pentru ca nu am niciun interes material in ceea ce priveste aceasta latura .
Muzica si cartile sunt pentru mine hrana zilnica a sufletului meu ! . Daca nu scriu ,simt ca imi lipseste ceva ,simt ca am uitat sa ajut pe cineva cu un sfat ,ma simt de parca nu as fi eu !.
Asta sunt eu naturala ,simpla si plina de idei ,ganduri si sentimente .Ce ma ajuta pe mine ? Credinta ,rabdarea ,munca si ambitia care ma defineste pe mine ca om ! Din cate puteti sa deduceti eu incerc ca prin intermediul acestor articole pe care vi le scriu sa va determin in masura in care pot sa va schimbati gandurile urate si sa aveti incredere in voi ! .
Si sincer vorbind m-as simti cel mai bogat om daca as reusi sa schimb lumea si mai ales mentalitatea lor bolnava si proasta pe care o adopta zi de zi ! . Cu respect a dumneavoastra prietena ,Ingrid Yka Alina . 
Vizualizări: 8285 | Adăugat de: yka | Rating: 2.1/10
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: