Acasă » 2011 » Mai » 9 » Cele mai tari cluburi de fite din Capitala
3:51 AM
Cele mai tari cluburi de fite din Capitala


In serile de week-end, cea mai simpla modalitate de a te relaxa este sa mergi cu prietenii intr-un club. Mai ales in Capitala, oferta de cluburi este de nerefuzat. Daca vrei sa vezi cum e sa fii in pielea unei vedete, alege unul dintre cluburile de fite.

Cluburile de top atrag vedetele si acolo unde par ele, atmosfera se incinge. Cele mai renumite locuri propice petrecerilor par a ramane aceleasi de la an la an. Totusi, "party people" simt mereu potentialul unui club, chiar daca e recent inaugurat, si il urca in top.

Astfel, sa incepem numaratoarea. Club Embryo este o aparitie impresionanta, designul interior futurist potenteaza atmosfera dansanta si reprezinta un background excelent pentru evenimentele care se tin aici. In decorul alb, jocurile de lumina colorata te stimuleaza sa te misti odata cu ele.

Frecvent vizitat de vedete este si clubul The Office. Nu te lasa inselat de nume, e locul unde regulile nu si au locul, si unde poti sa te relaxezi datorita ingredintelor necesare, muzica de calitate si un ambient spectaculos.
Asezat pe malul lacului, Club Bamboo are o tenta exotica, si este atat pe gustul vedetelor autohtone, cat si o preferinta a vedetelor internationale care sunt obisnuite cu distractia la nivel inalt.

Tot un club de fite, Spago Bistro & Club ilustreaza fuziunea perfecta dintre un bistro select a parter si dancefloor-ul de la etaj.

Cat e noaptea de lunga, distractia ramane la nivel maxim in Club Bonsai .

Clubul exclusivist Kristal Glam iti asigura buna dispozitie prin prezenta unor Dj-i de renume.

Pentru a intra in Club Paradiso trebuie sa astepti sa-ti vina randul. Dupa modelul american clubul are intrare selectiva.

Dupa cateva coctailuri o sa simti ca ai parasit uscatul si calatoresti intr-un submarin, muzica vibreaza si este propagata de stratul de apa. Acesta este senzatia pe care ti-o creaza Club Nemo cu decorul sau in stil submarin.

Alte cluburi pe care merita sa le incerci este Club Gossip, Club Posh, Hard Rock si Cabaret , dar lista e deschisa.
Vizualizări: 326 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: