Acasă » 2010 » Mai » 22 » Chiria pentru stadionul "Steaua" este foarte mare
11:40 AM
Chiria pentru stadionul "Steaua" este foarte mare

Ionuţ Lupescu: Chiria pentru stadionul "Steaua" este foarte mare



Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, joi, la Sport Total FM, că, în opinia sa, chiria percepută de Ministerul Apărării Naţionale pentru stadionul "Steaua" este foarte mare, dar că formaţia stelistă trebuie să joace în continuare pe arena din Bulevardul Ghencea.

Oficialul FRF a precizat că Ministerul Apărării Naţionale percepea o chirie enormă clubului de fotbal şi că echipa naţională a simţit pe "pielea ei" acest lucru, fiind nevoită să plătească sume importante ori de câte ori a dorit să desfăşoare meciuri internaţionale pe stadionul "Steaua".

"Indiferent de ce face domnul Becali, cu bune cu rele, a investit foarte mult la Steaua. Este o modă în România, cu mutarea echipei în alt oras. Dupa ce a plecat Craiova, acum pleacă şi Steaua. Nu pot să înţeleg atitudinea Ministerului, care nu a putut ajunge la un acord cu Steaua, în privinţa stadionului. Chiria este foarte mare. Chiar şi echipa naţională a plătit foarte multi bani în chirie, mai mult ca oriunde. Domnul Valeriu Argăseală (n.r. - preşedintele CA al FC Steaua) şi domnul Becali ne-au cerut mai mulţi bani ca în orice altă parte, ca să platească chiria către minister. Cred că echipa Stelei trebuie să joace pe stadionul Ghencea. De altfel, pentru acest lucru a şi fost construit stadionul", a mai spus Ionuţ Lupescu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vrea să-şi recupereze toate investiţiile făcute la Stadionul Steaua şi că nu mai există pentru el soluţia ca Steaua să evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea, echipa urmând să joace la Buzău.

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că FC Steaua a întârziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile şi conform înţelegerii dintre cele două părţi, contractul este reziliat automat.



Vizualizări: 336 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: