Acasă » 2010 » Mai » 27 » Copilul lovit de o maşină la Craiova
1:09 AM
Copilul lovit de o maşină la Craiova

Copilul lovit de o maşină, la Craiova, are fracturi şi un traumatism cranian 

Copilul în vârstă de 13 ani lovit pe trotuar de un şofer din Craiova care a încercat să scape dintr-o altercaţie cu un alt conducător auto este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, având un traumatism cranian şi fracturi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, medicul Florin Croitoru, copilul, Alin Mihai, a suferit un traumatism cranian, o fractură de claviculă şi o fractură la picior.

"A suferit un traumatism cranian, o fractură de claviculă şi o fractură de membru inferior. Va mai sta o perioadă sub supraveghere medicală pentru a se monitoriza acel traumatism cranian. Probabil că nu va sta foarte mult", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, medicul Florin Croitoru.

Copilul de 13 ani a fost lovit, joi seară, de o maşină al cărei şofer a dat cu spatele fără să se asigure. Alături de copil au fost lovite, pe trotuar, şi mama acestuia şi o adolescentă în vârstă de 16 ani.

Poliţiştii au informat, joi seară, că şoferul a accidentat două persoane, însă imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unui magazin aflat în apropriere arată că trei pietoni au fost loviţi de maşină.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au emis, în noaptea de joi spre vineri, ordonanţă de reţinere pe numele şoferului, Adrian Călin (23 ani), care a provocat accidentul în timp ce încerca să scape de un alt conducător auto cu care avusese o altercaţie în trafic.



Vizualizări: 369 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: