Acasă » 2011 » Martie » 20 » Ganduri
9:37 PM
Ganduri
Ne stim de prea mult timp ca sa mai avem ce ascunde. Pe 15... s-au implinit ..... ani de cand te stiu! Si am numai mahnire, dezamagire si suferinta port in mine... toate aduse de tine! Ma cunosti prea bine... asa cum nimeni nu ma stie, nu ascund nimic!
Am fost a ta si sunt a ta... Dar tu? Te ascunzi de mine, oare si de ea? Sti prea bine si stiu prea bine! Nu ti-am cerut nimic in schimb, doar dragostea ta... iubirea ta neconditionata, in schimb mi-ai dat doar suferinta... lacrimi....
Mi-as dori sa ma pot desprinde te tine, fie chiar si pentru o clipa, sa ma pierd in uitarea de tine, de noi, sa sterg tot, sa nu-mi mai pese, sa nu mai plang, sa nu mai simt nimic, nimic...
Nu pot... nu vreau sa pot... ma doare atat de tare dorul de tine uneori si nu stii! E tarziu, sunt singura, ironic nu? Sunt cu tine inca dar, totusi, singura! Ma pierd in randuri scrise pentru tine... Ma pierd mereu in amintirile cu tine!
Sunt eu, singura din nou! Eu cu mine, de prea multe ori doar eu cu mine... Cu tine de prea putine ori! Imi este frica sa te mai iubesc si, de cate ori o fac, ma amgesti din nou!
Ma ranesti cu vorbele tale! Sunt si eu om: plang, rad, oftez si sufar. Ma intreb daca stii? Nu sunt un obiect pe care-l folosesti si pe urma il uiti pana la urmatoarea revedere. Imi spui mereu ceva de genul „ce ai?"... „de ce esti atat de suparata?" in loc sa-mi spui cuvinte calde de care am atat de multa nevoie. Le astept ca pe o ploaie calda de vara, senina, sa-mi spui ca-ti este dor...
Imi este dor, dupa atat de multa asteptare, sa fiu cu tine doar pentru o clipa pe care o strici cu cuvinte goale... seci... Cand nu te vad, orele par ani, cand nu te aud simt cum te pierd! Te indepartezi tot mai mult si, totusi, cand ne revedem nu pot sa nu te cert. Imi dai motive, le creezi, ma provoci... doar ca sa nu ne iubim. La ce folos?
Mai tii minte la inceputuri cum ne iubeam? Nu ne pasa decat de noi, de dragostea noastra. Imi este atat de dor... \fiecare clipa aducea ceva nou, palpitant... Eram doar noi si iubirea noastra! Nu pot sa cred cum ai uitat toate acestea.
Te-am iubit neconditionat... acesta a fost raul meu. Ai idee cata suferinta imi aduci si cate lacrimi, stii cum e sufletul meu?
Am nevoie de tine, te astept si uneori nu mai stiu ce astept. As putea sa-ti spun ce: pe tine, cred. Il astept pe cel de care m-am indragostit pe cel pe care-l iubesc...
In acesti am adunat atat suferinta... atatea lacrimi, ani plini de singuratate! Ai fost langa mine cand am plans? Ai fost langa mine cand m-am simtit singura? Nu
Nu ti-am cerut nimic, deci am nimic... Ma privesc in oglinda, oglinda vietii mele. Daca ma intrebi ce vad? Vad ca nu am nimic, credeam ca te am pe tine, dar se pare ca esti foarte departe, ma eviti mai tot timpul, ma alungi cu vorbe grele ce aduc doar suferinta in sufletul meu...
Nu-mi vine sa cred cat de usor te poti schimba, cat de usor schimbi sentimente, mi-am pierdut increderea! Totusi ma mint, inca mai cred in tine. Cred in dragostea pe care ti-o port, altfel n-as fi aici, acum scriidu-ti.Ma intreb adeseori daca e drept. Nu sunt legata de nimeni, doar de tine. In schimb tu nu..... ai alte obligatii, dar nu ti-am cerut nimic, numai dragostea ta neconditionata, iubirea ta, mangaierea ta, sarutarile tale.
Daca nu mai simti nimic si nu ma mai vrei in viata ta, nu te retin, dar spunemi-o in fata, nu fii las. Ai puterea sa-mi spui privindu-ma in ochi? Sunt momente in viata mea cand ti-as spune tot ce simt, insa daca as face-o stiu ca nu ti-ar pasa, nu ar conta! A-i rade, ai spune „ce falsa esti", oare?
Nu poti crede ca sunt si eu o fiinta umana, cu dorinte, cu gesturi, cu lacrimi, cu o inima! Ce fel de om esti? Imi este teama si ma ascund din nou in acesta singuratate, doar ea imi este prietena! Ma simt atat de singura!
Unde esti? Cand imi este teama? Unde esti cand plang? De ce nu esti aici sa-mi stergi lacrimile? Unde esti cand vreau sa te simt langa inima mea, unde esti? Te ascund printre gandurile mele, te cert, te iubesc. Acolo esti mai tot timpul, acolo te regasesc, doar acolo in gandul meu.
Am nevoie de tine si sunt doar eu cu mine... singura! Atat mi-a mai ramas! Apari uneori, dar pentru prea putin timp... pleci grabit, nu te uiti in urma ta, nu-mi vezi lacrimile, teama! Nu pot sa ma mai ascund... ma prabusesc incet. Unde esti?
Vizualizări: 329 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: