Acasă » 2011 » Septembrie » 7 » INNA ,HUIDUITA PE NATIONAL ARENA
7:01 PM
INNA ,HUIDUITA PE NATIONAL ARENA

Inna, una dintre cele mai cunoscute românce de peste hotare, pare să nu fie apreciată pe plaiurile mioritice. Bruneta, care a fost prezentă la deschiderea oficială a National Arena, a încercat să facă atmosferă înainte de meciul România- Franța, dar microbiștii nu prea au fost încântați de prestația Innei. Cel care a confirmat acest lucru a fost nimeni altul decât Dani Oțil.

Prestația Innei se pare că nu a fost apreciată de cei prezenți pe National Arena. Mai mult, Dani Oțil și Răzvan Simion care s-au aflat în tribune, susțin că artista a fost chiar huiduită de public.

”Toată lumea zice că Marcel Pavel a greșit imnul României, dar de unde eram eu nu s-a auzit așa. Știu sigur însă că Marcel Pavel a demonstrat că se și poate cânta pe instalația aia, după ce Inna a demonstrat că nu se poate. Despre asta văd că nu zice nimeni nimic, dar probabil, trebuie să pupăm în fund pe cine trebuie(...) A fost foarte interesant să chemi pe un stadion unde oamenii de uită la fotbal pe Inna să cânte. Nu cred că ea și-ar fi dorit cele 50.000 de fluierături pe care le-a primit", au criticat cei doi matinali în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena1.

Cei doi au comentat și ținuta Innei, care, în opinia lor, a fost foarte nepotrivită, ea purtând un tricou galben, al naționalei.

Părerile celor care au filmat mini-recitalul Innei sunt împărțite. Pe Youtube au apărut mai multe înregistrări și, în funcție de locul unde este plasată camera, publicul o apaludă sau o fluieră pe Inna. Tu ai fost pe Național Arena? Cum ți s-a părut prestația cântăreței?


Vizualizări: 366 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: