Acasă » 2013 » Martie » 5 » Lectia de viata care m-a schimbat
2:19 AM
Lectia de viata care m-a schimbat

Buna seara tuturor ! Ce faceti ? Cum a decurs aceasta zi frumoasa de primavara ? Zilele trecute va promisesem faptul ca o sa va postez un articol insa am avut ceva probleme cu internetul in noua locatie unde m-am stabilit si nu am mai putut sa va scriu.Am revenit acasa la parintii mei ,locul unde m-am nascut ,am copilarit si mi-am petrecut cei mai frumosi ani ai vietii mele.Cei drept doar temporar pentru simplul fapt ca inca nu am reusit sa imi definitivez toate proiectele pe care le am in plan. Zilele acestea am strabatut fiecare straduta in parte impreuna cu iubitul meu . 

Nimic nu mai este asa cum era ,totul pare pustiu si oamenii s-au inegrit de atata rautate si invidie ce o tin in ei .
Constat cu stupoare faptul ca Slatina nu mai este orasul pe care l-am iubit candva atat de mult. Cu trecerea anilor m-am schimbat si eu si totusi simt ca toti cei dragi mie ma vor aici oricat as vrea sa neg acest aspect.
Am avut prilejul sa vad destule orase si tipologii de persoane ,m-am plimbat ,am vizitat si am cunoscut persoane mai mult sau mai putin importante de la care am invatat cate ceva.
Am fost indragostita si ranita de 1000 de ori de aceeiasi persoana careia de fiecare data ii acordam prilejul de a mai inventa o scuza neplauzibila . E minunat sa stii adevarul si totusi sa taci ,sa inghiti in speranta ca intr-o buna zi se va schimba . Sa ii zambesti ,sa il saruti ,sa stii ca nu esti singura din viata sa si ca oricand te inlocuieste cu alta pentru ca niciodata nu se multumea cu ceea ce avea. Au trecut anii , am plans neincetat ,am asteptat dar treptat am realizat ca nu a meritat efortul . 
Ca sa ajungem sa realizam ceea ce este mai bun pentru noi trebuie sa avem parte si de astfel de experiente ,nu ?
Nu ,nu tu draga mea ,nu esti tu de vina cu nimic. Compatimesc persoanele ce vor urma si vor avea si ele soarta mea.Caci cel ce te-a mintit si inselat ,asa o sa faca neincetat.Iubesc si experientele mai dureroase pentru ca datorita lor eu sunt acum o femeie puternica si increzatoare.
Zambesc fiecarui om chiar daca nu ma place caci pentru toate intr-o zi noi vom primii rasplata.
Te ascult si iti las impresia ca te cred,atunci cand ma minti pentru simplul fapt ca m-am saturat sa port discutii fara sens.M-am indragostit ,din nou simt fluturi in stomac ,ma simt ca o adolescenta . 
Datorita acestui om pe care il am langa mine acum mai traiesc si nu spun asta la modul figurat ci la propriu ,lui ii datorez viata ,zambetele ,lacrimile sterse.Datorita lui ma simt mandra de mine , pentru ca m-a invatat ca mai inainte de toate eu sunt cea mai importanta. Acest om este cel ce merita respectul meu si nu o spun pentru ca sunt cu el ci pentru ca asta este adevarul. 
El a fost pentru mine ca un trimis al lui Dumnezeu exact cand aveam nevoie mai mare de viata si zambet pe fata .
El a aparut in viata mea si mi-a luminat zilele.
Om este cel ce te iubeste si te cunoaste intrutotul si dincolo de un chip si corp frumos are ochii sa vada ca sufletul bun este cel mai de pret !
Asa ca nu mai judecati oamenii dupa chipul lor crispat ca s-ar putea sa ii judecati gresit iar cel ce judeca este cel ce n-are minte ! 
Viata este mult prea scurta ca sa fim preocupati de rautatea altora si de ceea ce spun sau fac ei . 
Daca m-ar preocupa trecutul asta ar insemna sa nu imi mai traiesc prezentul si respectiv viitorul. Asta este totul trece daca ai rabdare si incredere .Zilele calde au sosit ,floricelele au inflorit ,strazile sunt pline de straini cu chipuri dure ce se izbesc de tine si merg nestingheriti mai departe .
Seara isi face iar aparitia si uite asa se mai incheie o zi cu bune ,cu rele trecem peste toate mai invatam cate ceva si suntem pregatiti de un viitor imprevizibil. Va doresc o seara minunata ,multa caldura in suflet ,intelegere si intelepciune ,respect pentru cei ce il merita ,iubire multa ,sanatate si pace si invatati sa cunoasteti adevarata fata a omului inainte de a il primii in viata voastra si de a ii oferi posibilitatea sa va distruga fericirea .
Nimeni nu va merita lacrimile , cel ce te minte o face pentru ca si el a trait in minciuna .Zambiti cald si spuneti : "mai departe " cand cei de langa voi nu vad de ce au parte caci omul valoros este pretuit dar tot de cei ce se ridica la nivelul sau . Caci cei de jos nu stiu a aprecia stiinta ,cartea ,bunatatea si au impresia ca frumusetea este ceea ce conteaza in viata asta caci mintea ingusta carte n-are ! 
Cel ce ajunge sa te cunoasca te pretuieste si te pastreaza ! 
Cel ce nu a avut timp sa te asculte ,sa te vada si sa iti fie alaturi este cel ce nu te-a meritat niciodata si cum viata ne da palme tuturor mai devreme sau mai tarziu o sa ajungem sa realizam ceea ce am pierdut si era bun si ceea ce au acum altii si candva era al nostru .
Totul in viata la un moment dat se uita si mai ales se plateste mai devreme sau mai tarziu.
Lacrimile tardive sunt in zadar caci acolo unde ai strapuns un suflet cu un cutit nu ai sa mai invii o viata niciodata ! .
Vizualizări: 401 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0