Acasă » 2012 » Februarie » 4 » Moda
3:22 PM
Moda
Consolideaza-ti garderoba cu piesele calduroase necesare in aceasta perioada geroasa, insa nu uita de elementul stil. Iti propunem sa ne provocam in fiecare zi simtul estetic, trecand prin tendinte cu dezinvoltura si alegand de data aceasta cinci tinute minunate pentru un weekend de februarie!

1. Capa este genul de haina care va atrage inevitabil privirile pentru ca este un element atipic, dar care poate fi folosit in mai multe ocazii. Capa sau pelerina este o adevarata binecuvantare pentru tinutele care trebuie neaparat vazute in toata splendoarea lor, cum ar fi un outfit compus din jeans skinny negri, camasa cu guler scrobit si botinele cu toc jos.

foto

2. Jacheta aviator care a dominat podiumurile de moda anul trecut a devenit mult mai chic in acest sezon: se poarta din nou blana de oaie, insa in varianta scurta de jacheta, cu guler ascutit XXL. Cum o vei purta? Cu o fusta conica din lana si botine scurte, alaturi de cea mai calduroasa esarfa pe care o ai in garderoba!

foto

3. In sezonul rece, o palarie este cu mult mai stylish decat orice altceva. O palarie iti va tine de cald si te va ajuta sa treci cu bine peste zilele in care parul nu este deloc usor de imblanzit, insa, mai presus de toate aspectele practice, poate fi un accesoriu minunat.

foto

Palaria cu boruri largi iti poate indulci trasaturile, in cazul in care fata ta are o forma ceva mai patrata, sau pometi proeminenti si barbie ascutita. Este o palarie declarativa, care va face furori alaturi de un outfit cu jeans skinny din material reiat si botine negre cu platforma. Adauga doar o jacheta calduroasa si ochelari de soare.

Jacheta de iarna vine acum in nenumarate designuri, insa doar doua ne-au atras atentia si ne-au inspirat pentru acest articol: jacheta cu imprimeu in doua culori si jacheta cu maneci din alt material. Iata si cum sa le porti.

4. Jacheta de iarna cu croiala lunga si dreapta trebuie sa aiba ceva special, cum ar fi un imprimeu in dungi late, bicolor. Combina aceasta jacheta cu o rochie minimalista neagra, dresuri tricotate si ghete comode pentru o plimbare de duminica.

foto

5. Paltonul tau bej camel devine mult mai interesant atunci cand dezvaluie maneci din piele naturala de culoare neagra! Poarta-l cu jeans skinny, ghete cu sireturi stil "combat” si o geanta din piele de crocodil de culoare neagra, pentru a atrage toata atentia.

foto
Vizualizări: 377 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: