Acasă » 2011 » Februarie » 27 » O viata de nota 10 ! Viata mea...
6:56 PM
O viata de nota 10 ! Viata mea...
Buna tuturor ! In urma cu ceva timp va spuneam cat de important este pentru mine tot ceea ce am realizat pana acum si asta numai datorita dumneavoastra.Cu timpul am realizat cat de frumoasa este viata si respectiv cat de frumos este atunci cand iubesti si esti iubit.
In cele ce urmeaza as vrea sa va impartasesc si dumneavoastra modalitatea in care va puteti simtii cu adevarat impliniti.Datorita oamenilor pe care i-am cunoscut am devenit ceea ce sunt acum.De la fiecare om am avut prilejul de a invata lucruri noi si respectiv de a realiza cine sunt eu cu adevarat ,ce simt,ce imi doresc si mai ales ceea ce merit.Am devenit un alt om mai puternic ,mai ambitios,mai luptator.Toate experientele negative m-au marcat profund dar in acelasi timp au contribuit in sens pozitiv la formarea mea ca om.Astfel am devenit ceea ce sunt acum.
Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc tuturor celor ce mi-au oferit prilejul de a ii cunoaste si deasemenea de a invata cate ceva de la ei.
Acum pot spune faptul ca ma simt pe deplin implinita .Am o viata noua ,frumoasa ,plina de culoare.
Sunt optimista,visez si ma bucur de fiecare zi de parca ar fi ultima.Am cunoscut oamenii,mi-am creat noi legaturi,mi-am facut prieteni ,am invatat sa iubesc din nou,sa traiesc fiecare clipa fericita,implinita alaturi de persoanele ce imi cunosc adevarata valoare ,persoane ce ma iubesc si ma pretuiesc.Asta inseamna sa ai o viata frumoasa de nota 10.Nu trebuie decat sa ne acordam o noua sansa la viata.Invatati sa iubiti,sa va bucurati de fiecare clipa ,sa faceti ceea ce va place si respectiv ceea ce va doriti.De aproximativ 3 saptamanii sunt implicata intr-o noua relatie,o noua iubire.Viata mi-a dat puterea de care aveam nevoie pentru a merge mai departe.Nu mai exista loc pentru trecut.Amintirile trebuiesc ingropate.
Dupa cum va spuneam si anterior viata mi-a acordat prilejul de a cunoaste ceea ce inseamna cu adevarat iubirea.Fiecare clipa traita cu persoana de langa mine este unica.Fiecare sarut ma face sa simt ca renasc.Fiecare imbratisare ma face sa simt ca iubesc cu toata fiinta mea.Dragostea lui puternica m-a schimbat.Am simtit ca se merita sa imi acord o noua sansa sa ma indragostesc si sa iubesc cu tot sufletul meu .Datorita acestui om sunt fericita.
-Invatati sa va iubiti mai mult pe voi;
-Invatati sa va cunoasteti adevarata valoare;
-Puneti in practica tot ceea ce va doriti si implicati-va sufleteste in tot ceea ce realizati.Doar astfel veti cunoaste fericirea.
Cu trecerea timpului veti realiza tot ceea ce v-ati propus.Nimic nu este imposibil de realizat atata timp cat ai vointa.Propuneti-va astfel:-Vreau sa fiu cel mai bun,cel mai destept,cel mai frumos ,cel mai valoros.
Doar astfel veti atrage de partea dumneavoastra energia pozitiva de care aveti nevoie pentru a reusi ceea ce v-ati propus.Zilele acestea am avut ocazia de a intra in posesia a 2 carti foarte valoroase pentru sufletul meu si anume: Stilul de viata si Cum sa cunosti fericirea.De indata ce le-am citit am realizat frumusetea si esenta tuturor lucrurilor si in speta a vietii.Cat de frumos este sa inveti sa fi mai bun,sa fii mai ambitios ,mai pretentios cu tine insati sa vrei mai mult de la viata si mai ales de la tine.In noi toti se ascunde o comoara,o valoare de nepretuit.Numai ca noi ar trebui sa reusim sa scoatem la suprafata ceea ce suntem noi cu adevarat.
Increderea este elementul ce ne lipseste!Invatati sa aveti incredere in voi si veti dobandi totul !
Eu m-am schimbat exact atunci cand ma asteptam mai putin.Sunt fericita si cu asta cred,ca am spus tot.Aveti incredere in voi si in Dumnezeu si veti vedea ce inseamna fericirea!Luptati pentru tot ceea ce va doriti si veti ajunge pe culmile succesului ! Eu va multumesc pentru ca existati pentru ca unii dintre voi mi-ati aratat ceea ce sunt cu adevarat!Va doresc sa aveti parte numai de lucruri bune si frumoase ca sufletele voastre.Va iubesc ! Cu multa stima si respect a dumneavoastra prietena,YKA...
Vizualizări: 421 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: