Acasă » 2013 » Ianuarie » 9 » Politici si idei controversate
1:05 AM
Politici si idei controversate
Buna seara dragii mei, bine v-am regasit.
In aceasta seara m-am decis sa va postez un articol nou in care sa dezbat un subiect destul de important din punctul meu de vedere.
Inainte de a incepe as dori sa va adresez cateva intrebari.
  1. Ce parere aveti referitor la tara in care traim?
  2. Considerati ca mai exista posibilitatea ca cei tineri sa ajunga sa realizeze ceva benefic?
  3. Oare mai exista vreo certitudine?
  4. As vrea sa stiu cati dintre voi mai simtiti ca in aceasta tara ce poarta denumirea de Romania se mai poate face ceva concret si mai ales corect.
Banii cumpara totul in aceasta tara infecta, murdara in care am avut nenorocul sa ne nastem si respectiv sa traim.Multi ar spune ca am ceva personal cu lumea in care traim, dar sinceritatea inexistenta a oamenilor ma determina sa spun lucrurilor pe nume.Nu-mi place ceea ce vad si simt, ca pe zi ce trece traiesc inconjurata de tot mai multe mizerii si totusi traiesc cu speranta in suflet ca intr-o buna zi totul se va schimba. Sunt constienta de faptul ca toate aceste ganduri sunt vise, iluzii desarte, insa, placerea de a crede si a spera la ceva mai bun nu ne-o poate lua nimeni.
In principiu dupa cum se spune peste tot "Romania este tara tuturor posibilitatilor!" si ca o mica paranteza ar trebui sa fim "mandrii de acest lucru". Mi-ar placea sa stiu cati dintre voi mai aveti vise marete si mai ales reale. Realitatea este cruda, este cu noi, si ne urmareste la fiecare pas.
Cazi, te ridici si mergi mai departe.Suntem niste roboti condusi catre o lume necunoscuta, imprevizibila, zi de zi aceeasi minciuna "Totul va fi bine" poate intr-o alta lume, pe alta planeta cu minti mai ilustre.

Cuvintele se risipesc,
Precum le si rostesc,
Oamenii vin si pleaca,
Precum trenul in gara,
Sperantele se naruiesc,
Si eu iarasi zambesc prostesc,
Si gandesc,
Cum lumii-as vrea sa povestesc,
Cat de mult as vrea sa traiesc,
Din nou,
Dar intr-o lume minunata si curata,
Sa iubesc viata toata,
Sa nu existe minciuna, ura, invidie si rautate,
Visez la o lume perfecta,
Visez la ceva nou, real si totusi posibil,
De crezi in tine poti realiza de toate,
Insa in tara asta nu se poate,
Deci fugi romane si nu te mai uita in spate,
Fugi de tara "buna",
Din care faci parte.

V-am scris parerea mea prin versuri referitor,la aceasta tara minunata, in care traim si care nu ne ofera nici macar posibilitatea de a ne exprima punctul de vedere liber, atunci ce alte pretentii am mai putea avea sau cu ce dorinte marete ne-am mai putea exercita puterea si energia de care dispunem.
Va astept parerile sincere referitoare la modalitatea in care D-vs considerati ca se mai poate face ceva intr-o tara in care toate lucrurile lasa de dorit.
Va multumesc.
Cu respect, a dumneavoastra prietena, Ingrid Yka Alina.
Vizualizări: 370 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0