Acasă » 2017 » Iulie » 28 » Sunetul viorii mele...
12:10 PM
Sunetul viorii mele...

Sunetul viorii mele… se află în adâncul sufletului meu… Iubesc sunetul viorii care de fiecare dată când o ascult îmi dă o liniște interioară, iubesc muzica bună, iubesc să cânt, iubesc lucrurile simple care sunt cele mai calitative.
 
Deși oamenii s-au schimbat enorm și nu mai pun preț pe lucrurile cu adevărat importante mă bucur enorm de faptul că mi-am păstrat simplitatea mea. Pe zi ce trece mă îndrăgostesc de sunetul viorii care îmi trezește stări, emoție, lacrimi, lucruri pure și frumoase, adevărate comori uitate de noi toți.
 
În fiecare zi mă descopăr și redescopăr și sunt încântată de ceea ce văd, simt, cunosc și fructific zi de zi. Sunetul viorii mele sună melodios și îmi conferă totodată o stare de optimism, încredere, liniște.

În sufletul unui om "bogat" se află mereu sentimente pure, curate, inaltatoare…Adevăratul om bogat este cel ce și-a descoperit latura sa reală și sensibilă.
 
Cea mai bună variantă a ta, poți fi chiar tu zi de zi. Cu cât lucrezi la perfecționarea ta cu atât vei ajunge să vrei mai mult de la tine. Lucrează tu cu tine dacă vrei să devii cea mai bună variantă a ta de care să fii mândră. Cred, am crezut și voi crede mereu că totul depinde de noi, de cât timp investim în ceea ce credem și iubim și niciodată nu trebuie să ne lăsăm influențați de părerile celor din jurul nostru.
 
Uită-te la tine în oglinda ta dar și în oglinda sufletului tau…Ce vezi? Ești mulțumit? Ce îți lipsește? Ce simți? Ești mulțumit tu de tine? Ai făcut ceea ce ți-ai dorit sau a rămas doar la stadiul de "pasiune"? Unii oameni îți emană o stare de bucurie, fericire și căldură încât i-ai păstra lângă tine o viață și tot nu te-ai "sătura" de ei.
 
Pe mine mă inspiră foarte mult muzica și ori de câte ori scriu ceva indiferent de natura subiectului ascult muzică. Stilul meu, viața mea, dorințele mele m-au schimbat enorm și m-au făcut să realizez că privind în adâncul sufletului, eu sunt mulțumită cu tot ceea ce am realizat până acum.


 


Sunt si lucruri negative de care noi oamenii nu reușim să ne desprindem ușor astfel încât viața noastră să fie perfectă. Lucrurile negative din viața noastră sunt: viciile noastre, oamenii din jurul nostru. Și cum nimic nu este perfect noi trebuie să învățăm să înlăturăm lucrurile nocive din viața noastră și să ne concentrăm atenția asupra lucrurilor care merită trăite, în care să investim iubire și muncă pentru a le aduce în stadiul ce tinde spre perfecțiune.
 
Sunetul viorii mele este undeva ascuns înăuntrul meu… Și cântă și mă încânta zi de zi, din ce în ce mai puternic, mai frumos, mai melodios…. Cel mai frumos sunet pe care îl aud este de la tine, copilul meu. Aștept să crești și să îți descriu cum stă treaba cu viața ca tu, copilul meu să alegi ce este mai bine pentru tine.
 
Nu o să îți impun să faci lucrurile pe care nu le vrei pentru că nu vreau să te simți condus de mine dar îți voi arăta fiecare cale în parte, cu părțile ei bune dar și rele iar tu, copilul meu să alegi cu sufletul ceea ce vei face mai departe dar să o faci cu dragoste, devotament și credință.
 
Să nu regreti niciodată cand vei avea parte de eșecuri căci nimeni nu s-a născut învățat iar lucrurile de calitate nu se realizează după o zi pe alta. Copilul meu, dacă m-ai lăsa într-o zi ți-aș cânta în versuri proprii viața mea… Și dacă până acum, de aproximativ 10 ani, am scris doar părți combinate între realitate și ficțiune, concepte noi privind auditul sau mai exact despre cum văd eu auditul financiar și am început să scriu atunci când a decedat bunicul meu, prima poezie pentru că nu știam cum altfel să mă manifest la momentul respectiv, acum lucrez independent în administrare imobile & alte domenii ce au legătură cu acesta acumulând o experiență vastă în ultimii ani.
 
Faptul că am fost mereu fascinată de muzică, de cântat nu mai este un secret. Este ceva nou să descopăr cât de fascinată sunt de vioară, de sunetul său melodios, încântător, fiind imposibil să nu îți "trezească" stări de emoție, stări pe care până acum nu le-ai descoperit atât de intens… Se zice: "Să nu ai regrete"!
 
Dar cei drept, toți regretăm câte ceva din viața noastra… Eu regret că nu am investit suficient timp să mă dedic lucrurilor care îmi hrănesc sufletul, lucruri care sunt uimitor de frumoase, de fascinante, de încântătoare și pe care noi, oamenii le realizăm foarte rar sau aproape deloc, din lipsă de timp.
 
Și toți, aproape toți lucrăm și așteptăm să vină mult așteptatul weekend când avem 2 zile "libere" în care muncim numai că nu o facem la locul de muncă ci acasă. Eu cred că fiecare zi este specială și trebuie să ne alocăm mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante.
 
Ce vreau să subliniez în cadrul acestui articol? Să nu mai pierdem timpul inutil, să muncim, să fim constructivi, creativi, inventivi, credincioși, puternici, încrezători și mai ales iubitori cu aproapele nostru. Nimeni nu este perfect însă putem să tindem spre perfecțiune printr-o atitudine pozitivă, optimistă, credință, respect, devotament și multă muncă.
 
Investind în tine, investești în viața ta! Tu ești cel ce își decide propria viață, propriul destin! Sunetul viorii…. îl iubesc… și reprezintă o terapie pentru sufletul meu…. terapie prin muzica… sunetul viorii mă relaxează și energizează în același timp… În fiecare dintre noi se ascunde un mister, o dorință lăuntrică, puternică și un talent ascuns, nelucrat care își dorește să iasă la suprafață și să răsară soarele.
 
Cel mai lăuntric sentiment, pur și curat este cel ce îl simți cu toată ființa ta. Să simți că plutești atunci când faci ceea ce îți place, cu drag, cu devotament, cu pasiune, cu dedicatie… De multe ori, uităm adevărata noastră identitate în fuga alertă după lucruri trecătoare, nesemnificative în fața celor simple dar pure și hrănitoare pentru suflet.
 
Să zicem că muzica pentru mine reprezintă un pansament pe suflet, o terapie pentru sufletul meu, pentru liniștea și relaxarea mea, pentru gândurile și sentimentele mele. O să vină momente în viață când o să simți o urmă de regret față de tot ceea ce nu ai făcut și ți-ai dori să mai ai o "bucată de timp" să ți-l dedici lucrurilor pe care le iubești, să te dedici întrutotul lor, devotat cu toată ființa și timpul tău acelui lucru, să îl studiezi, să îl analizezi și în același timp să te uiți în în oglindă și să realizezi cine ești tu, cum te simți tu cu tine, ce gândești, ești mulțumit de ceea ce faci? Este ceea ce ți-ai dorit să faci sau te-ai pierdut pe drum și te-ai reorientat ca alții doar ca să fii în rândul lumii?
 
Câte sentimente pot încăpea într-un singur om?

 

Fascinată de chitară, vioară și viață!

Cea mai mare realizare a vieții mele este copilul meu! 

Vizualizări: 600 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0