Acasă » 2010 » Noiembrie » 13 » What means love ?
2:38 PM
What means love ?
Love = Iubire.


Buna tuturor!In primul rand imi cer scuze datorita faptului ca nu v-am mai scris de foarte mult timp si ca intr-o oarecare masura mi-am neglijat propria-mi munca.
In ceea ce priveste acest aspect as vrea sa subliniez faptul ca acest lucru nu s-a intamplat pur si simplu ci datorita circumstantelor care se ivesc zi de zi.
Deocamdata cam asta ar fi de spus referitor la acest aspect iar pe de alta parte in cele ce urmeaza as dori sa va definesc din perspectiva mea cat de importanta este iubirea.
In primul rand ar trebui sa ne concentram gandirea asupra unei relatii propriu-zise .Relatia implica iubire.In cele ce urmeaza as vrea sa punctez cateva aspecte legate de modalitatea in care ar trebui sa se desfasoare o relatie.
Conceptul de relatie reprezinta legatura propriu-zisa,legatura ce se stabileste intre 2 persoane de sex opus.
O relatie implica urmatoarele lucruri:-increderea reprezinta elementul esential pentru ca relatia sa nu se erodeze in timp;
Pe langa incredere ,rabdarea si ascultarea reprezinta alte 2 elemente ce pot contribui la formarea unei relatii stabile de viitor. Iubirea reprezinta elementul existential,elementul definitoriu .
Ce semnificatie are acest termen? Iubirea mai presus de toate este un sentiment profund ce ne marcheaza pe fiecare dintre noi la un moment dat.
Iubirea presupune respect,incredere si foarte mult devotament fata de persoana iubita.
Iubirea presupune sacrificiu.Cand spun asta fac referire la faptul ca fiecare dintre noi trebuie sa fim capabili in orice moment de a ne oferi pe noi insine intrutotul pentru ca celui de langa noi sa ii fie bine...
Iubirea este modalitatea prin intermediul careia noi oamenii ne exprimam starile sufletesti.
Iubirea ne da puterea de a merge mai departe in pofida tuturor lucrurilor rele si negative ce ne-au marcat si ne marcheaza viata de zi cu zi.
Insa tin sa subliniez faptul ca pentru a fi fericit ,iubit si mai ales respectat trebuie sa oferi la randul tau toate aceste lucruri fara de care lumea ar fi prea murdara sau mult prea stearsa.
Iubirea absoluta reprezinta "iubirea perfecta" in care cei 2 sunt dispusi sa lupte impotriva tuturor pentru a isi apara iubirea pura,sincera si curata.
Iubirea reprezinta puritate,nevinovatie ,sentimente de nedescris,sentimente unice ,profunde ce sunt simtite cu adevarat numai si numai de persoanele care iubesc cu sufletul.
Sufletul omului reprezinta adevarata sa valoare.Sufletul reprezinta o comoara ascunsa in  adancuri dupa cum scrisesem candva un citat.
Iubirea inseamna viata traita cu mult optimism ,o viata sanatoasa,frumoasa,o viata ca la carte.
Cine nu si-ar dori asta?Pana la urma cu toti suntem niste simpli muritori.Conceptia aceasta este adevarata nu contest acest lucru dar tine minte ceea ce va voi scrie in continuare:
1-Viata este mai presus de toate!
2-Cum ne putem mentine sanatosi,multumiti de ceea ce avem si fericiti?Care sa fie secretul?
Secretul consta in ceea ce iti doresti tu cu adevarat sa fii,tot ceea ce vei face vei face in folosul tau.Cum sa fi sanatos?Mananca sanatos,fa sport....
Cum sa fii multumit desi nu ai bani suficienti ? Multumeste-te cu ceea ce ai pentru ca sunt persoane care nu au nici unde sa stea....acele persoane sunt mult mai optimiste ca noi nu-i asa ?
Cum sa fim fericiti? Dupa cum va scriam mai sus secretul consta in faptul ca voi sa fiti multumiti
in primul rand de ceea ce aveti la momentul respectiv.
-Nu puneti baza pe aspectul trecator si muritor!
-Invatati sa iubiti si sa acceptati oameni de langa voi asa cum sunt!
-Invatati sa va bucurati de fiecare zi fie ea buna sau rea pana la urma toate lucrurile rele dispar si totul are o rezolvare!
Va doresc din suflet ca toate zilele sa va fie frumoase,pline de bucurii si implinirii sa aveti parte numai de bucurii ,sa va iubiti parintii si fratii caci ce este mai frumos decat a locui cu toti impreuna?A dvs. prietena ,YKA.
Vizualizări: 447 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0