Acasă » 2010 » August » 31 » ANUNT IMPORTANT!!!
4:42 PM
ANUNT IMPORTANT!!!
Buna tuturor!Servicii pe care le prestez contra cost:


1.construiesc siteuri similare cu al meu la pret de 1-2 mil;daca cineva doreste ulterior sa ii postez stiri zilnic pe site timp de o luna va costa 4-5 mil;daca cineva doreste sa ii scriu articole despre absolut orice domeniu pe site acest lucru va v-a costa pe luna intre 5-10 mil depinde de marimea articolului si de continut ;daca cineva isi are propriul site si isi doreste sa fac publicitate la siteul respectiv sau sa il recomand zi de zi si la alte persoane va costa /luna 1 mil.Daca aveti propriul site al dvs si doriti sa va scriu articole despre diferite lucruri va costa 200.000 lei vechi/articol si la luna 6 milioane daca va scriu cate un articol zilnic.

2. cine doreste sa ii realizez un referat va costa 10 lei ...daca doriti sa vi-l trimit si prin colet postal va costa 50 lei;

3.cine doreste sa ii realizez o lucrare de licenta va costa 1.500.000 lei vechi daca vreti sa o listez eu si sa v-o trimit prin colet postal va costa 2.500.000 taxele le voi achita eu.

4.inregistrez in contabilitate si in programe de contabilitate diferite operatiuni cost pe operatiune sau document 10 lei daca vreti sa primiti acestea vi le pot trimite pe mail sau pe messenger...daca le doriti sa le primiti va pot trimite colet postal pretul se va stabili ulterior .

5.vand carti ,manuale ptr contabilitate de gestiune,financiara,bancara ,carti de engleza ,romana etc...sunt multe si nu stau acum sa le mentionez...in cazul in care cineva este interesat lasati mesaj sau comment aici si eu va voi arata poze cu cartile respective si va voi spune si pretul lor.

6.vand haine ptr fete ptr cele interesate va rog sa ma contactati la id de mess:haineieftine22.

7.ptr persoanele care isi doresc un alt tip de site sau un alt model va pot face costurile pornind de la 5 mil pana la 10 mil ;daca doriti sa va postez zilnic stiri sau articole pe acest site va costa intre 10-15 mil pe luna.fiecare articol fiind intre 30-50 lei.

8.daca vreti sa faceti bani simplu si usor imi trimiteti un mail la adresa giabaviorica@gmail.com;

9.prestez activitati de promoter/hostess/prezentari de moda ; ca promoter ptr o ora 30 de lei iar ca hostess ptr o ora 50 de lei;tin sa mentionez faptul ca am lucrat ptr agentia "ROYAL MODELS" din Craiova am facut  cursurile si ulterior am semnat contract cu aceasta agentie ptr care am lucrat 3 ani.Nu mi-am continuat activitatea la aceasta agentie datorita faptului ca imi voi schimba domiciliul in Bucuresti incepand cu luna octombrie datorita faptului ca sunt la master acolo.Ptr o posibila colaborare doresc o garantie din partea dumneavoastra si de ce nu un mic avans,un nr de telefon si adresa sediului dvs...lucrez doar ptr firme...am experienta am facut promotii la reteaua de telefonie mobila vodafone din orasul slatina va pot da si un cv...va voi acorda si garantia mea :contractul pe care l-am semnat cu agentia respectiva.In ceea ce priveste prezentarile de moda am experienta ca doar am lucrat ptr o agentie de modeling,am obtinut locul 1 la MISS BOBOC 2007 ,am obtinut mentiune la concursul de MISS ACADEMY desfasurat in orasul craiova.mentionez faptul ca ora /prezentare este de 1mil-2 mil...lucrez decat ptr firme sau agentii!!!vreau garantie sau avans!

10.CAUT URGENT!!!Loc la camin ptr 2 persoane eu si prietenul meu in camin cu camera ptr 2 persoane...va oferim 400 de euro!!!in conditiile in care ne insotiti si semnam contractul cu caminul respectiv ....veniti cu noi la cazari...daca nu nu primiti nici un ban !!!

11.VAND URGENT!Loc la camin caminul 8 din orasul Craiova ...pretul se poate negocia ...camera este ptr 4 persoane...eu va pot oferii un singur loc....

12.cant la petreceri ,nunti  totul se realizeaza live ...nu am nevoie de echipa ma descurc si singura...pretul pe ora este de 1 mil.

13.compun melodii ...o melodie scrisa neinregistrata va costa 2 mil iar daca este si inregistrata live va costa 3 mil...mentionez faptul ca detin program in care ma pot inregistra ...nu este necesar sa modific vocea este destul de buna si de placuta...

14. am uitat sa mentionez faptul ca la hainele ptr fete unele sunt noi...parintii mei au avut societate si acum produsele le vand eu ...am un profil special cu poze cu hainele pe care il voi pune la dispozitia dvs...daca doriti! Trimit colete in toata tara de acum inainte cine comanda ceva isi plateste coletul ...sunt noua in acest domeniu ...pana acum am trimis 9 colete ...garantez trimiterea produselor catre dumneavoastra...va pot face poze la factura si la chitanta.

15.TRADUC DIN LB.ENGLEZA,FRANCEZA,SPANIOLA IN LIMBA ROMANA SI INVERS PRETUL IL VOM STABILII IMPREUNA IN FUNCTIE DE CATE PAGINI SAU  CARTI DORITI SA VA TRADUC .

DEOCAMDATA CAM ATAT...NU IMI MAI ADUC AMINTE...:) DACA MAI E CEVA MAI POSTEZ :)


                      
Vizualizări: 483 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 9
9 yka  
0
caut urgent loc la camin ma refeream in bucuresti am uitat sa mentionez acest aspect!!!

8 yka  
0
interpretez piese de diferite genuri muzicale ...interpretez deasemenea si din melodiile compuse de mine

7 yka  
0
PRETURILE SE POT NEGOCIA !DAR ASTA NUMAI IN CAZUL IN CARE DVS IN PRIMUL RAND INDEPLINITI CONDITIILE MENTIONATE MAI SUS!

6 yka  
0
AVETI GRIJA CA PRETURILE SUNT MENTIONATE SEPARAT ...NU M-AM EXPRIMAT EU BINE IN ARTICOL...DE EXEMPLU CA SA VA FAC UN SITE CA AL MEU VA COSTA INTRE 1-2 MIL...CA SA VA POSTEZ STIRI ZILNIC TIMP DE O LUNA 4-5 MIL...DECI CA SA MA FAC INTELEASA 2 MIL PTR SITE SI ALTI 4-5 PTR STIRI OK?

5 yka  
0
CER SERIOZITATE MAXIMA!CINE NU INDEPLINESTE CONDITIILE MENTIONATE MAI SUS NU II PRESTEZ NICI UN SERVICIU

4 yka  
0
in ceea ce priveste cantatul ...cant ori de cate ori am ocazia...faceam karaoke miercurea si joia in orasul craiova intr-un restaurant smile

3 yka  
0
inca un aspect important ar fi faptul ca la toate petrecerile si nuntile voi veni insotita de prietenul meu ...altfel nu vom stabili nici o legatura!as dori sa realizez activiatile de prezentare,hostess,sampling,de cantat in orasul slatina...daca doriti sa ma deplasez si in alte orase imi platiti benzina....daca doriti sa vin in craiova imi platiti 1 milion avans pe card...ptr bucuresti-2 milioane ...pana in octombrie daca vin ptr promotii sau hostess imi asigurati si cazarea si mancarea cel putin de 2 ori pe zi...tin regim nu mananc orice asa ca aveti grija smile fara nici un fel de gluma...si ptr alte orase precum botosani,iasi sau altele va costa 5 milioane benzina...va multumesc !cer seriozitate

2 yka  
0
pe profilul al3nna21.hi5.com am poze de la prezentari si de la miss boboc 2007 ca sa vedeti dovada

1 yka  
0
AM UITAT SA MENTIONEZ UN ASPECT FOARTE IMPORTANT ...DACA DORITI SA VEDETI MAI MULTE POZE CU MINE DE LA AGENTIE SI NU NUMAI DATI ADD LA al3nna21.hi5.com ...Daca o sa ne intalnim ptr o eventuala colaborare va arat si un album cu poze profesioniste realizate de catre aceasta agentie.In Bucuresti imi voi cauta sa lucrez ptr o alta agentie ...deja am o optiune..asa ca va astept pupici

Prenume *:
Email *:
Cod *: