Acasă » 2013 » Mai » 9 » " Cateva cuvinte despre mine pentru cei ce imi viziteaza siteul "
7:18 PM
" Cateva cuvinte despre mine pentru cei ce imi viziteaza siteul "
 Buna ! Am creat acest site in urma cu 3 ani din dorinta de a va transmite si voua starile mele indiferent care ar fi acestea. Imi place foarte mult sa scriu,sa citesc ,sa cant ,sa vizionez filme ,ador plimbarile si calatoriile deoarece imi  doresc sa cunosc obiceiuri ,persoane si traditii noi . Sunt destul de deschisa si optimista ,tratez persoanele asa cum ma trateaza . 
Asa cum spune si o vorba : " Te tratez cum ma tratezi ". Nu am foarte multi prieteni si ma mandresc cu acest lucru caci persoanele care au reusit sa ramana langa mine pana acum inseamna ca sunt persoane valoroase si cand spun asta nu ma refer la situatia lor materiala ci la caracterul si comportamentul lor care pentru mine este cel mai de pret . Imi place sa creez legaturi noi , nu am asteptari mari de la nimeni decat de la mine ,lupt pentru tot ceea ce imi doresc si iubesc ,nu renunt usor ,imi place sa realizez lucrurile ca la carte . Analizez foarte mult situatia inainte de a lua o decizie , studiez foarte mult persoanele de langa mine analizandu-le caracterul si comportamentul in mod deosebit . 
Am multe " cunostiinte " ( despre care as prefera sa nu ma pronunt ) . Ascult fiecare persoana .ajut daca pot si te las sa crezi ,ca ma poti impresiona cu vorbe ieftine ce ascund un interes oricare ar fi acesta. Ma amuz pe seama tuturor celor ce cred sau au impresia ca ma cunosc si ei nici macar nu au avut prilejul sa vorbeasca vreodata cu mine . 
Nu suport persoanele care au falsa impresie ca daca ei au "totul " ,ceilalti nu sunt capabili sa realizeze nimic. Suntem distincti ,de aceea suntem unici prin definire . 
Daca nu am realizat niste lucruri atunci cand am spus , asta nu semnifica faptul ca lucrurile acelea nu exista ! Exista ,sunt scrise si intr-o zi vor starni curiozitati pentru cei ce nu au incredere in ei ...Cum ar putea sa aiba incredere in ceilalti ?
Faptul ca am atatea activitati in care ma implic imi creeaza o satisfactie enorma pentru ca nu am timp niciodata sa ma plictisesc . Viata este frumoasa daca aveti idee ce inseamna cu adevarat asta ! Pupici.
Vizualizări: 460 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0