Acasă » 2013 » Mai » 09
" Auditul se contempleaza in idea de a asculta si respectiv de a da sfaturi fara a avea puterea de a interveni in mod direct in luarea deciziilor . 
Solutia problemelor se poate gasi foarte usor cu ajutorul persoanelor competente in acest domeniu. 
As crea o noua teorie pornind de la idea de "audit " -> aud + it -> aud informatia si o transmit .
Pentru mine termenul de audit are mai multe conotatii ...Pornind de la idea de audit putem realiza o noua teorie a felului in care eu percep lucrurile : " Auditul a pornit de la idea de a asculta ei bine asta reiese si din cuvantul propriu-zis " audit" aud deci ascult .meditez asupra lucrurilor in vederea gasirii solutiilor oportune care sa creeze situatia perfecta pe care orice entitate si-o doreste.
aud + it -> Termenul de it ma duce cu gandul la informatica ,informatie multa ,vasta . 
Daca stam bine si ne gandim de fapt cam asta este si ... Detalii... »
Vizualizări: 441 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

 Buna ! Am creat acest site in urma cu 3 ani din dorinta de a va transmite si voua starile mele indiferent care ar fi acestea. Imi place foarte mult sa scriu,sa citesc ,sa cant ,sa vizionez filme ,ador plimbarile si calatoriile deoarece imi  doresc sa cunosc obiceiuri ,persoane si traditii noi . Sunt destul de deschisa si optimista ,tratez persoanele asa cum ma trateaza . 
Asa cum spune si o vorba : " Te tratez cum ma tratezi ". Nu am foarte multi prieteni si ma mandresc cu acest lucru caci persoanele care au reusit sa ramana langa mine pana acum inseamna ca sunt persoane valoroase si cand spun asta nu ma refer la situatia lor materiala ci la caracterul si comportamentul lor care pentru mine este cel mai de pret . Imi place sa creez legaturi noi , nu am asteptari mari de la nimeni decat de la mine ,lupt pentru tot ceea ce imi doresc si iubesc ,nu renunt usor ,imi place sa realizez lucrurile ca la carte . Analizez foarte mult situatia inainte de a lua o deci ... Detalii... »
Vizualizări: 459 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

" La cererea dumneavoastra va voi posta pe siteul meu inca un capitol din romanul " Predestinat la Suferinta " carte ce am definitivat-o in urma cu cativa ani si sper ca intr-o buna zi sa ii realizez si un film ... Astept mesajele dvs . pe privat . O zi buna ! "
Vizualizări: 374 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

Buna ziua tuturor !!! Va astept pe profilul meu de haine https://www.facebook.com/haine.ellegance?fref=ts  fac reduceri semnificative .Tricouri adidas la doar 10 lei , rochii incepand de la 25 lei ,pantofi si blugi de la 15 lei . 
Coletele le trimit prin posta romana cu plata taxei postale in avans pe card . 
Am recomandari de la persoanele care au cumparat de la mine ( Albumul Recomandari ) . Ofer cadouri la achizitionarea oricarui produs . 
Zilele acestea aduc produse noi . Astazi am o noua oferta !!! 5 perechi de blugi la doar 120 lei ! Cadou un tricou adidas ! Va astept la cumparaturi . Va pupa ,Yka ...
Vizualizări: 429 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

Vand sau schimb cu 2 apartamente in Bucuresti ,teren situat in Slatina ,Judetul Olt , Strada Salcamului ,nr . 33 ,zona este rezidentiala ,1500 mp avand toate utilitatile. Conform pretului pietei si respectiv al zonei in care este situat pretul este de 100 euro / mp . 
Pentru cei interesati va pot crea legatura direct cu tatal meu .Pretul este usor negociabil. 
Vizualizări: 387 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09