Acasă » 2011 » Noiembrie » 25 » Ce semnificatie au sarbatorile de iarna pentru mine ?
2:36 PM
Ce semnificatie au sarbatorile de iarna pentru mine ?
Buna ziua tuturor ! In cele ce urmeaza o sa va relatez semnificatia majora pe care o au sarbatorile pentru mine . M-am decis sa va scriu acest articol la sugestia unui prieten foarte bun din Bucuresti.
Iti multumesc pentru faptul ca ti-ai aratat interesul fata de munca mea si ca "recompensa " o sa iti scriu urmatoarele randuri din care sper sa ajungi sa culegi adevarata insemnatate a cuvintelor.Dat fiind faptul ca se apropie o perioada frumoasa as vrea sa scot in relief tot ceea ce inseamna pentru mine aceasta perioada.
In primul rand sarbatorile au o semnificatie majora pentru mine datorita importantei pe care o prezinta acestea . Ce simt cand spun aceste cuvinte ce definesc sarbatorile ?
Simt in adancul inimii mele ceva profund,pur ,curat . . . Simt iubirea pretutindeni chiar daca ea nu este o simt dinauntrul meu ... Ce stare imi creeaza aceasta perioada ? Simt nevoia si cred , ca pot sa fiu mai buna ,ajung sa ma multumesc cu ceea ce am si sa spun asta sunt eu ,simt cum totul capata culoare si sens ! Simt ca vreau sa transmit aceasta stare tuturor celor ce imi sunt alaturi si nu numai ! Vreau ca pretutindeni sa predomine bunatatea ! .
Sa simt ca tot ceea ce realizez are un scop . Bucuria insasi trebuie impartasita tuturor .
Alaturi de familia mea am invatat sa traiesc cu adevarat ! si intr-o oarecare masura ma simt implinita.
Am invatat un lucru absolut esential de la viata si anume faptul ca daca nu punem suflet in ceea ce facem totul este in zadar .
Daca nu avem cu cine impartasi atat bucuria si tristetea din sufletul nostru mereu ne vom simti "neimpliniti ". Nu banii ne incalzesc sufletul. Orice lucru pe care il dobandim nu are valoare daca nu il oferim si celor de langa noi ....
 Tu insuti trebuie sa fii o valoare ! Insa nu interpretati lucrurile gresit !
A fi o valoare nu consta in a avea bunuri materiale cat mai multe .
Tocmai faptul ca ne alocam timp pentru cei dragi noua ne face sa fim mai speciali ,mai minunati.
O sa va impartasesc un secret !
Cel mai mult imi doresc la momentul actual sa vina Craciunul sa stau in "sanul familiei " sa ma bucur de caldura sufletelor bune ce ma iubesc si ma accepta asa cum sunt .
Iubesc simplitatea tuturor oamenilor si consider ca "a fi simplu si bun " este cel mai complicat lucru . . . Respect oamenii indiferent de pozitia pe care acestia o ocupa in societate . . .
Nu ma intereseaza ceea ce cred sau spun altii referitor la persoana mea . . . Putini sunt cei ce ma cunosc cu adevarat ! . . .
Nu vreau sa demonstrez nimic nimanui ! Eu sunt eu si cu asta cred ,ca am spus tot !!! .......
Vreau sa ma bucur de viata mea asa cum este ea ,vreau sa rad si sa zambesc ,vreau sa fiu eu naturala ,daca simt nevoia sa plang sa o fac fara a fi catalogata in vreun fel sau altul ,vreau sa am sentimente chiar daca o sa mai fiu ranita ,vreau efectiv sa simt ca pot spune faptul ca am trecut prin viata asta cu sufletul ! .
Uneori recunosc faptul ca m-am saturat sa actionez intotdeauna intrutotul cu maturitate ...
M-am saturat sa fiu perceputa in vreun fel sau altul doar pentru ca imi place sa spun lucrurilor pe nume  . . . Prefer sa am putini prieteni dar buni si care sa merite sa fie numiti " prieteni " in adevaratul sens al cuvantului . . . Dupa cum va spuneam putini sunt cei ce ma cunosc cu adevarat, putini sunt cei ce au vazut ca dincolo de imaginea mea ca om , am un suflet .
Sufletul este adevarata comoara de care trebuie sa va ingrijiti cu adevarat pentru a simti ca treceti prin viata asta ca niste oameni nu ca niste " roboti " . Cam asta este ceea ce aveam sa va spun . . . Va doresc din suflet numai bine tuturor ! Sarbatori fericite ! A dumneavoastra prietena , Ingrid Yka Alina . . .
Vizualizări: 467 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: