Acasă » 2011 » Noiembrie » 25
Ai fost ,esti si vei fi mereu o persoana deosebita pentru sufletul meu ;
Comunicarea este sursa cunoasterii;
Ambitia este cea care ma defineste pe mine ca om ;
Sa nu uitam ca inainte de toate suntem oameni;
Invata sa traiesti in lumea reala !;
Mi-am uitat sufletul acasa;
Doar bunul Dumnezeu mai stie ce e in sufletul meu ;
Trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe in pofida tuturor lucrurilor rele si negative de care am avut parte ;
Chiar daca acum plang stiu ca maine va veni o noua zi in care eu voi zambi ;
Nu e o rusine sa muncesti ! Nu e o rusine sa iubesti chiar daca nu esti iubit ;
Nu exista prietenie ci doar oameni ce isi urmaresc propriile interese ;
Dramatismul conduce la o stare nu tocmai buna ne pierdem increderea in noi si nu mai luptam pentru visele noastre;
Suntem raniti de persoanele pentru care ne-am fi dat si viata ;
Esti tot ceea ce denota optimism ,bucurie si stare de bine . Te iubesc ! ;
In lacrimi platesc pretul faptului ... Detalii... »
Vizualizări: 393 | Adăugat de: yka | Data: 2011-11-25 | Comentarii (2)

In sfarsit ma puteam simti si eu liber ca pasarea cerului ... Eram fericit ca scapasem de acolo dar in acelasi timp eram flamand... De aceea am mers la prima brutarie din apropiere ...
Imi pusesem in gand ca din economiile mele sa imi cumpar si eu o paine si apoi sa merg intr-un sat vecin sa muncesc. Am intrat in prima brutarie intalnita si am cerut o paine dar spre dezamagirea mea nu mai aveam banii... Probabil ii pierdusem atunci cand fusesem mutat de colo -colo ... Am fost izgonit din brutarie cand am spus ca nu am cu ce sa platesc .
O alta varianta nu imi mai ramasese decat sa cersesc dar din pacate nici asta nu a fost o solutie buna . Nu a trecut mult timp si a aparut si salvarea mea ... Dar cine era ? Domnisoara Andreya !!!.
M-a luat repede si m-a ascuns in spatele casei sale unde m-a pus sa o astept ....
Intr-adevar s-a intors cu mancare si apa ,lucru ce m-a facut extrem de fericit ...
Mi-a oferit si o patura ca sa am pe ce dormii , dar m-a rugat ca urmatoarea z ... Detalii... »
Vizualizări: 345 | Adăugat de: yka | Data: 2011-11-25 | Comentarii (0)

Trecuse si sfanta zi de Craciun si eu tot acolo ma aflam . Imi era un dor nespus de parinti si fratii mei ...dar deodata am zarit la geam o lumina ....Sa fie oare salvarea mea ? Era intr-adevar un om ,un paznic cred ,care se asezase pe cavou dar nu a durat mult timp si acel om a si plecat ...
In acele momente numai la mancare ma gandeam ,as fi mancat orice ...Deodata am ametit am cazut si nu am mai stiut de mine ... M-am trezit intr-o alta incapere ,mult mai spatioasa dar eram pus ca intr-un pat ....hmmm....confortabil ! dar de unde ? Sa fi fost oare un vis sau ..?Se pare ca nu a fost un vis ... Fusesem gasit in cavoul femeii respective si fiind lesinat oamenii au crezut ca sunt mort ...Ursuzul a aranjat tot astfel incat sa fiu ingropat langa parintii mei . Cel mai dureros lucru era faptul ca simteam ca nu mai am aer si nu stiam ce sa fac ca sa ies de acolo din pamant. Am inceput sa bat cu pumni sperand ca voi fi auzit dar din pacate nimeni nu ma auzea...
Simteam ca acesta este ... Detalii... »
Vizualizări: 307 | Adăugat de: yka | Data: 2011-11-25 | Comentarii (0)

Buna ziua tuturor ! In cele ce urmeaza o sa va relatez semnificatia majora pe care o au sarbatorile pentru mine . M-am decis sa va scriu acest articol la sugestia unui prieten foarte bun din Bucuresti.
Iti multumesc pentru faptul ca ti-ai aratat interesul fata de munca mea si ca "recompensa " o sa iti scriu urmatoarele randuri din care sper sa ajungi sa culegi adevarata insemnatate a cuvintelor.Dat fiind faptul ca se apropie o perioada frumoasa as vrea sa scot in relief tot ceea ce inseamna pentru mine aceasta perioada.
In primul rand sarbatorile au o semnificatie majora pentru mine datorita importantei pe care o prezinta acestea . Ce simt cand spun aceste cuvinte ce definesc sarbatorile ?
Simt in adancul inimii mele ceva profund,pur ,curat . . . Simt iubirea pretutindeni chiar daca ea nu este o simt dinauntrul meu ... Ce stare imi creeaza aceasta perioada ? Simt nevoia si cred , ca pot sa fiu mai buna ,ajung sa ma multumesc cu ceea ce am si sa spun asta sunt eu ,simt cum tot ... Detalii... »
Vizualizări: 469 | Adăugat de: yka | Data: 2011-11-25 | Comentarii (0)